Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H Regus ανοίγει το επιχειρηματικό κέντρο Αμαρουσίου στο κοινό για δυο εβδομάδες

H Regus ανοίγει το επιχειρηματικό κέντρο Αμαρουσίου στο κοινό για δυο εβδομάδες

H Regus ανοίγει το επιχειρηματικό κέντρο Αμαρουσίου στο κοινό για δυο εβδομάδεςΑπο 12 έως 23 Οκτωβρίου η Regus σας δίνει την ευκαιρία να διαπιστώσετε τα οφέλη της ευέλικτης μορφής εργασίας

Από την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και για δύο εβδομάδες η εταιρεία παροχής λύσεων εργασίας REGUS ανοίγει το Business Lounge Αμαρουσίου (Λεωφόρος Κηφισιάς 166Α και Σοφοκλέους)  στο κοινό και προσφέρει τις υπηρεσίες της στο πλαίσιο των εβδομάδων «Work your way».

Αν είσαι εργαζόμενος που θέλεις να κερδίσεις χρόνο ανάμεσα στα ραντεβού, στέλεχος επιχείρησης, νέος επιχειρηματίας ή δημοσιογράφος μπορείς να δουλέψεις για δύο εβδομάδες σ’ ένα σύγχρονα εξοπλισμένο και εργονομικά σχεδιασμένο περιβάλλον με δωρεάν wi-fi και καφέ, χωρίς καμία υποχρέωση προς την εταιρεία. Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών εβδομάδων θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις απο κοντά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Regus, έχοντας πρόσβαση στο Business Lounge αλλά και στις αίθουσες συνεδριάσεων, τους χώρους γραφείων και τους συνεργατικούς χώρους.

Regus επιχειρηματικό κέντρο ΑμαρουσίουΣτόχος της εταιρείας είναι να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει απο κοντά τα πλεονεκτημάτα που προσφέρει η εργασία από απόσταση. Στελέχη, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, νεοσύστατες και νεοφυείς εταιρείες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα ευέλικτα πακέτα της Regus, μέσα απο τα οποία μπορούν να εξοικονομήσουν πολύτιμα κεφάλαια από μακροχρόνιες μισθώσεις ακινήτων και περιττά έξοδα για γραφειακό εξοπλισμό.

Για κρατήσεις meeting room και γραφείων παρακαλώ τηλεφωνήστε στο: +30 210 727 9000. Για εργασία στο Business Lounge δεν είναι απαραίτητη η κράτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.