Αρχική Αεροπορικά Νέα 100 € Θεσσαλονίκη – Σμύρνη με επιστροφή

100 € Θεσσαλονίκη – Σμύρνη με επιστροφή

Η Προνομιακή Προσφορά της Ellinair και η Επίσημη Εκδήλωση στο Αεροδρόμιο Σμύρνης.

ellinair-personel_140Η Ellinair ανακοίνωσε νέα προνομιακή προσφορά για την πτήση Θεσσαλονίκη – Σμύρνη κατά τη διάρκεια της επίσημης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σμύρνης “Adnan Menderes” την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου. Ο Εμπορικός Διευθυντής της Ellinair κ. Σταύρος Δαλιάκας επισήμανε στην ομιλία του πως η τελική τιμή των προνομιακών εισιτηρίων με επιστροφή θα είναι 100 € συμπεριλαμβανομένων φόρων και θα είναι διαθέσιμη για αγορά εισιτηρίων με επιστροφή έως 30 Νοεμβρίου 2015 και για πτήσεις έως 31 Ιανουαρίου 2016.

Η εκδήλωση παρουσίασης της Ellinair στο κοινό της Τουρκίας διοργανώθηκε σε συνεργασία με την υπεύθυνη εταιρεία για τη λειτουργία του Αερολιμένα Σμύρνης TAV Airports και με την υποστήριξη φορέων και επιχειρήσεων τόσο της Θεσσαλονίκης, όσο και της Σμύρνης.

Η Αντιπεριφεριάρχης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο Πρόεδρος του Ομίλου Μουζενίδη κ. Μπόρις Μουζενίδης και ο Πρόεδρος της Ellinair κ. Ιωάννης Μουζενίδης ηγήθηκαν της Ελληνικής αποστολής 80 μελών, μεταξύ των οποίων ήταν ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Μπακατσέλος, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεολόγης Βύρων, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo κ. Τάσος Τζήκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ – Helexpo κ. Κυριάκος Πορζικίδης, ο Πρόεδρος του ΟΛΘ Γιάννης Παντής, Δήμαρχοι και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, καθώς και πλήθος επιχειρηματιών και δημοσιογράφων. Τα μέλη της αποστολής, πριν την αναχώρησή τους για τη Σμύρνη, είχαν προγραμματισμένη συνάντηση με τον νέο Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη κ. Ορχάν Γιαλμάν Οκάν.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν στην Σμύρνη ο Δήμαρχος Σμύρνης κ. Αζίζ Κοτσάογλου και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης κ. Εκρέμ Ντεμιρτάς, οι οποίοι στις ομιλίες τους υπογράμμισαν τη σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα της νέας απευθείας σύνδεσης Θεσσαλονίκης – Σμύρνης με την Ellinair, ο Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Σμύρνης Ερκάν Μπαλτσί, ο  οποίος καλωσόρισε την Ellinair και δήλωσε ότι το νέο δρομολόγιο θα συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του τουρισμού και στις δύο πόλεις, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Σμύρνη κ. Θεόδωρος Τσακίρης, καθώς και πλήθος επιχειρηματιών και δημοσιογράφων.

Οι απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για το αεροδρόμιο «Adnan Menderes» της Σμύρνης, ξεκίνησαν στις 24 Σεπτεμβρίου και θα συνεχίσουν έως τα τέλη Μαρτίου, με συχνότητα δυο δρομολογίων εβδομαδιαία, κάθε Τρίτη και Σάββατο, ενδυναμώνοντας τον εγχώριο τουρισμό κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Ιωάννης Μουζενίδης στη σύντομη ομιλία του, η Ellinair θα λειτουργήσει ως η γέφυρα που θα εκμηδενίσει τις αποστάσεις και θα ενώσει Θεσσαλονίκη και Σμύρνη, δύο δημοφιλείς προορισμούς που μπορούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια τη χρόνου.

Στη ομιλία της η κυρία Πατουλίδου τόνισε πως «Ο Όμιλος Μουζενίδη πρωτοπορεί και ανοίγει νέους δρόμους στο σχεδιασμό της τουριστικής ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης. Η ταχύτατα αναπτυσσόμενη Ellinair ξεκινά απευθείας πτήσεις που ενώνουν την Θεσσαλονίκη με την αδελφική της πόλη Σμύρνη και μας προκαλεί να δραπετεύσουμε, όπως ο Ίκαρος και ο Δαίδαλος, από τον λαβύρινθο της εσωστρέφειας, τη γκρίνιας, τη μεμψιμοιρίας, της επιχειρηματικής μετριότητας. Σε λιγότερο από δύο χρόνια από την ίδρυσή της, η Ellinair με προσεκτικά μελετημένες κινήσεις και επιχειρηματικές «πτήσεις» σε κατάλληλα υψόμετρα για την ασφάλεια των φτερών της, συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων των δύο προορισμών, στη διευκόλυνση της μετακίνησης των επιχειρηματιών, φοιτητών αλλά και απλών τουριστών. Η εναέρια σύνδεση Θεσσαλονίκης-Σμύρνης, φέρνει κοντά δύο βασικές πύλες εισόδου σε πολιτισμούς άρρηκτα συνδεδεμένους μεταξύ τους. Εύχομαι οι όποιες επιφυλάξεις και αγωνίες για την επιτυχή εξέλιξη αυτής της τόσο σημαντικής επένδυσης γρήγορα να αντικατασταθούν από χαμόγελα ικανοποίησης και προσφοράς. Να έχουμε καλές, ασφαλείς και άνετες πτήσεις και είθε η Ellinair να γίνει προπομπός και σε άλλους προορισμούς.»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κύριος Μπουτάρης δήλωσε στην ομιλία του: «H αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Σμύρνη είναι μια εξαιρετική εξέλιξη, και σ’ αυτήν έπαιξε ουσιαστικό ρόλο ο Όμιλος Μουζενίδη. Ένα όνειρο πολλών ετών γίνεται πραγματικότητα. Οι δεσμοί των δύο πόλεων είναι πολύ ισχυροί: πόλεις με κοινό παρελθόν, παρόν και – σίγουρο πλέον – μέλλον, δικτυώνονται και επικοινωνούν άμεσα, εύκολα και αποτελεσματικά. Αυτό από μόνο του υπόσχεται πολλά για τη συνέχεια. Οι δύο απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις δίνουν την ευκαιρία για την ανάπτυξη τόσο του τουρισμού όσο και των εμπορικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μεταξύ των δύο πόλεων αλλά και μεταξύ της Βόρειας Ελλάδας και των παραλίων της Τουρκίας. Ανοίγει, επίσης, το «δρόμο» και για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των δύο πόλεων, πράγμα που εδώ και χρόνια επιδιώκουμε και πλέον πιστεύω ότι θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Νομίζω ότι και σ’ αυτό το θέμα ο Όμιλος Μουζενίδη μπορεί να έχει ουσιαστική συμβολή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.