Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στο δίκτυο μελών HAPCO και η SWOT – Simple Way Of Tourism

Στο δίκτυο μελών HAPCO και η SWOT – Simple Way Of Tourism

swotΜετά από δύο χρόνια δυναμικής παρουσίας στον τομέα παροχής υπηρεσιών Διαχείρισης, Πωλήσεων & Marketing αποκλειστικά για τουριστικές επιχειρήσεις  και έχοντας στο χαρτοφυλάκιο της ήδη δύο πετυχημένες διοργανώσεις του Business Travel Professionals Forum, η εταιρία SWOT εισέρχεται πλέον δυναμικά και στην αγορά του MICE με την εγγραφή της στο Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO.

Το όνομα της SWOT, προέρχεται από τα αρχικά της φράσης Simple Way Of Tourism, παραπέμποντας και στη βασική μέθοδο ανάλυσης του marketing: Strengths, Weaknesses, Opportunities, Threats. Φιλοσοφία & Στόχος της SWOT είναι να αναδείξει τους συνεργάτες της, με τις καλύτερες και πιο άμεσες λύσεις, στον τομέα δράσης τους, ώστε να εδραιωθούν στη θέση που τους ανήκει στην τουριστική – και όχι μόνο – αγορά του τόπου τους.

Η SWOT δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού και εξειδικεύεται στη Διαχείριση & Οργάνωση Τουριστικών Επιχειρήσεων, στην Εκπροσώπηση & Προώθηση Πωλήσεων και σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Marketing.

Η SWOT είναι η επίσημη διοργανώτρια του Business Travel Professionals Forum, της μεγαλύτερης συνάντησης επαγγελματιών του τουρισμού στη χώρα μας, με τη συμμετοχή των κορυφαίων ξενοδοχείων, ταξιδιωτικών γραφείων & εμπορικών εταιρειών της διεθνούς αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες για το επικείμενο 3ο Business Travel Professionals Forum (10-11 Δεκεμβρίου 2015, Metropolitan Hotel) μπορείτε να βρείτε  εδώ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.