Αρχική Βραβεία Κύπελλα σε όλες τις κατηγορίες και επιτυχίες για τους αθλητές του Ιστιοπλοϊκού...

Κύπελλα σε όλες τις κατηγορίες και επιτυχίες για τους αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών στη Λευκάδα

LEFKADA_IOP_2015Για άλλη μια φορά, οι αθλητές των κατηγοριών Optimist και Laser 4,7 του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών κέρδισαν κύπελλα και εντυπώσεις αποδεικνύοντας το υψηλό τους επίπεδο και τη σωστή και διαχρονική δουλειά που επιτελεί ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών στο χώρο της ιστιοπλοΐας.
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών συμμετείχε στο διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας στις 3 και 4 Οκτωβρίου, στον οποίο συμμετείχαν όμιλοι από την περιφέρεια Νοτιοδυτικής Ελλάδας αλλά και από την Κέρκυρα με 6 αθλητές-τριες στα Optimist και 4 στα Laser 4,7.
Οι διακρίσεις των αθλητών-τριών μας ήταν οι εξής :
Σιώκου Αθανασία: 1η στα 11χρονα κορίτσια Optimist
Καλογερή Νικολίνα: 2η στα κορίτσια Optimist
Γεωργόπουλος Νικόλας: 2ος στα 11χρονα αγόρια Optimist
Μαρκεζίνης Αναστάσης: 3ος στα αγόρια Optimist
Αργυρίου Αχιλλέας: 2ος στα αγόρια Laser 4,7
Οι μικροί μας αθλητές (2006) Ανδριόπουλος Ιάσονας και Γεωργόπουλος Μάριος μας γέμισαν με χαρά και αισιοδοξία αφού κατέλαβαν την 6η και 7η θέση αντίστοιχα στη κατηγορία 11χρονων αγοριών Optimist, θέσεις πολύ σημαντικές δεδομένου του υψηλού επιπέδου του αγώνα.
Εξαιρετικές ήταν και η 4η θέση του Βαγγέλη Κοτσάκου, η 5η του Βασίλη Χάχαλη και η 7η του Λάμπρου Γεωργόπουλου στην κατηγορία αγοριών Laser 4,7.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.