Αρχική Αεροπορικά Νέα Η South African Airways βραβεύτηκε ξανά ως η ‘Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της...

Η South African Airways βραβεύτηκε ξανά ως η ‘Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Αφρικής’

Η South African Airways βραβεύτηκε ξανά ως η ‘Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Αφρικής’ Αεροπορική Εταιρεία της Αφρικήςστα Business Traveller Awards 2015. Αυτή είναι η ένατη συνεχόμενη χρονιά που η SAA λαμβάνει αυτή τη διάκριση, σε συνδυασμό με τη σειρά βραβείων που δόθηκε φέτος στην αεροπορική εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης της κατάταξης 4-Star Airline Skytrax για 13η συνεχόμενη χρονιά.

Τα Business Traveller Awards, τα οποία παρουσιάστηκαν από τον Άγγλο συγγραφέα, παρουσιαστή, ηθοποιό Gyles Brandreth, στο Royal Garden Hotel του Λονδίνου, ψηφίζονται από τους αναγνώστες του περιοδικού και έχουν σκοπό να επιβραβεύουν προϊόντα και υπηρεσίες που οι ίδιοι οι αναγνώστες αξιολογούν. Αναγνωρισμένος ευρέως ως σημείο αναφοράς της αγοράς για την αριστεία, ο εθνικός αερομεταφορέας της Νότιας Αφρικής κέρδισε τον ανταγωνισμό, όπως τις αεροπορικές εταιρείες Kenya Airways, Ethiopian Airlines και Egypt Air.

“Μετά τη μεταφορά στο νέο Queens Terminal 2 στο London Heathrow International Airport τον Οκτώβριο 2014, η SAA τηρεί τη δέσμευσή της για υπηρεσίες ποιότητας.

“Οι ακριβείς αναχωρήσεις και η συνέπεια είναι η βασική προϋπόθεση για το εταιρικό ταξίδι. Μετά τη μεταφορά στο νέο terminal, ο μέσος όρος της SAA για τις έγκαιρες αναχωρήσεις ήταν πάνω από 90%, ξεπερνώντας τους στόχους της εταιρείας. Με την απονομή του Βραβείου Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Αφρικής στα Business Traveller Awards 2015, παγιώνεται περαιτέρω η αυξανόμενη φήμη της αεροπορικής,” είπε ο Tim Atkinson, Επικεφαλής των Διεθνών Αεροδρομίων της SAA.

Η SAA προσφέρει 2 απευθείας καθημερινές πτήσεις μεταξύ London Heathrow και Johannesburg και εξυπηρετεί πάνω από 30 προορισμούς εντός Αφρικής με στόλο που αποτελείται από Airbus A330 and A340.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.