Αρχική Αεροπορικά Νέα Επανέρχονται οι απευθείας πτήσεις της Singapore Airlines προς τις ΗΠΑ, με τη...

Επανέρχονται οι απευθείας πτήσεις της Singapore Airlines προς τις ΗΠΑ, με τη νέα έκδοση του Α350

«Οι πελάτες μας μάς ζητούσαν επανειλημμένα να επαναφέρουμε τις απευθείας πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης και ΗΠΑ και είμαστε ικανοποιημένοι που η Airbus ήταν σε θέση να μας εξασφαλίσει το κατάλληλο αεροσκάφος που θα μας επέτρεπε να πραγματοποιήσουμε αυτό το αίτημα με έναν εμπορικά βιώσιμο τρόπο” κ Goh Τσουν Phong CEO της Singapore Airlines.

SIA-A350-900ULRΗ Singapore Airlines υπέγραψε συμφωνία κατά την οποία θα είναι ο πρώτος πελάτης της νέας έκδοσης του Airbus Α350 Ultra-Long-Range (υπερ-μεγάλου-βεληνεκούς), του αεροσκάφους που θα επιτρέψει στην εταιρία την επανέναρξη των πτήσεων χωρίς ενδιάμεσο σταθμό μεταξύ της Σιγκαπούρης και των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η Singapore Airlines έχει ήδη παραγγείλει 63 αεροσκάφη A350-900, ενώ με βάση τη νέα συμφωνία, επτά από αυτές θα αναβαθμιστούν σε παραγγελίες της νέας έκδοσης αεροσκαφών υπερ-μεγάλου-βεληνεκούς A350-900ULR.  
Η συμφωνία υπογράφεται λίγο πριν παραλάβει η Singapore Airlines το πρώτο A350-900 (στις αρχές του 2016) και αποτελεί μέρος της πάγιας πολιτικής της να διατηρεί ένα νεαρό και υπερσύγχρονο στόλο.
Οι παραδόσεις των αεροσκαφών υπερ-μεγάλου-βεληνεκούς A350-900ULR έχουν προγραμματιστεί για το 2018 και θα επιτρέψουν την εκ νέου έναρξη των μεγαλύτερων απευθείας πτήσεων στον κόσμο μεταξύ Σιγκαπούρης- Λος Άντζελες και Σιγκαπούρης-Νέας Υόρκης.
Το αεροσκάφος θα είναι εξοπλισμένο με όλα τα νέα-προϊόντα καμπίνας, η οποία είναι επί του παρόντος υπό ανάπτυξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.