Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δήμος Δράμας: Πρόγραμμα ενισχυτικής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Δήμος Δράμας: Πρόγραμμα ενισχυτικής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

learningΗ άσκηση κοινωνικής πολιτικής για το Δήμο της Δράμας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για το λόγο αυτό οργανώνει και υλοποιεί δράσεις που στόχο έχουν την ανακούφιση ευάλωτων ομάδων πληθυσμού, που βιώνουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό ή που απειλούνται από αυτή.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η κοινωνική υπηρεσία προχώρησε για δεύτερη χρονιά συνεργασία με το Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης για την υλοποίηση του προγράμματος της ενισχυτικής διδασκαλίας.
 Οικογένειες  που πληρούν τις προϋποθέσεις, θα έχουν την δυνατότητα  τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν  δωρεάν μαθήματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε συνεργαζόμενα φροντιστήρια έπειτα από  προσφορά του Συλλόγου.  
Η έναρξη υποβολής αιτήσεων ξεκινά από 22-09-2015 έως 25-09-2015.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να  απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας (γραφεία 130 & 125 , Διοικητήριο Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2521351130 & 2521351125).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.