Αρχική Αεροπορικά Νέα MRJ90 το νέο Jet 90 θέσεων της Mitsubishi Aircraft

MRJ90 το νέο Jet 90 θέσεων της Mitsubishi Aircraft

Η Mitsubishi Aircraft κατασκευάζει το πρώτο της αεροσκάφος για επιβάτες

MRJ90Η Ιαπωνία είναι η χώρα μερικών από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πλοίων παγκοσμίως, και τα τρένα της τρέχουν σε γραμμές μεγάλης ταχύτητας μετρό σε όλο τον κόσμο. Ένας κλάδος της βιομηχανίας που έως τώρα δεν είχαν καταφέρει να διεισδύσουν οι Ιάπωνες είναι η κατασκευή των επιβατικών αεριωθούμενων.

Η Mitsubishi Aircraft Corp., έχει ως στόχο να αλλάξει αυτά τα δεδομένα με την κατασκευή του πρώτου νέου επιβατικού αεροπλάνου της Ιαπωνίας στις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες – και του πρώτου επιβατικού αεροσκάφος στη δική της ιστορία. Το Mitsubishi Regional Jet θα κάνει την πρώτη του πτήση, για περίπου μία ώρα, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωσή της εταιρείας που έχει έδρα τη Ναγκόγια.

Η Ιαπωνία θέλει να σπάσει το μονοπώλιο που έχουν στην αγορά για μικρά επιβατικά αεροσκάφη η Embraer SA και η Bombardier Inc., καθώς τον έλεγχο της αγοράς για τα μεγαλύτερα επιβατικά αεροπλάνα έχουν η Boeing Co. και η Airbus Ομάδα SE.
Με έδρα στο Μόντρεαλ, η Bombardier εστιάζεται πλέον σε μεγαλύτερα αεροσκάφη τα CSeries, τα οποία θα είναι σε θέση να μεταφέρουν έως 160 επιβάτες και η Mitsubishi Aircraft βλέπει ένα άνοιγμα που πιστεύει ότι μπορεί να γεμίσει. Το 92 θέσεων MRJ90 πουλιέται με τιμή τιμοκαταλόγου $ 47.300.000.

Πηγή: Bloomberg News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.