Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Athens Ledra Hotel: Νέα άφιξη στο μενού του Panorama Restaurant & Pool...

Athens Ledra Hotel: Νέα άφιξη στο μενού του Panorama Restaurant & Pool Bar

Print Angus.jpg ALH_Panorama Restaurant & Pool Bar_3Το Ξενοδοχείο Athens Ledra στοχεύοντας συνεχώς να προσφέρει υψηλής ποιότητας γαστρονομικές επιλογές, προσθέτει νέα πιάτα με βάση το βοδινό κρέας Angus. Από τον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, το Panorama Restaurant & Pool Bar, σας προσφέρει ευφάνταστες γεύσεις κάτω από τον Αττικό ουρανό, με εκπληκτική θέα της Ακρόπολης και του Σαρωνικού Κόλπου, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα για γεύμα ή δείπνο στην καρδιά της πόλης.
 
Ο Executive Chef του ξενοδοχείου, Κώστας Νάνος, προτείνει μια σειρά από ζουμερές επιλογές, ιδανικές για τους λάτρεις του κρέατος και των εκλεπτυσμένων γεύσεων. Οι επιλογές περιλαμβάνουν: Angus Beef Burger 290 γρ., Angus Rump Steak και Ribeye 350 γρ., Angus Sirloin 350γρ. και Angus Fillet Steak 250γρ. όλα άψογα προετοιμασμένα και μαγειρεμένα. Μαριναρισμένο κρέας σε σάλτσα Chimichurri και με σως Demi-Glace, με συνοδεία ψητών λαχανικών και πατάτες μετατρέπουν το γεύμα ή το δείπνο σε μια γαστρονομική εμπειρία. Οι νέες γευστικές προτάσεις συνοδεύονται άψογα με ευφάνταστα κοκτέιλ από το μπαρ του εστιατορίου ή με επιλογές ετικετών από τον κατάλογο κρασιών του εστιατορίου.
 
Οι ευρύχωροι και άνετοι καναπέδες, στις αποχρώσεις του λευκού και του μπλε, τα μεγάλα τραπέζια, η χαλαρωτική μουσική του DJ κατά τη διάρκεια του δείπνου συνθέτουν ένα ιδανικό σκηνικό συνάντησης στο κέντρο της πόλης και καθιστούν το Panorama Restaurant & Pool Bar το απόλυτο σημείο συνάντησης.
 
Το Panorama Restaurant & Pool Bar διαθέτει δωρεάν Wi-Fi για τους πελάτες του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.