Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Athens Flying Week 2015: To εντυπωσιακό air-show επιστρέφει!

Athens Flying Week 2015: To εντυπωσιακό air-show επιστρέφει!

Το μεγάλο αυτό αεροπορικό event θα διεξαχθεί στις 12-13 Σεπτεμβρίου 2015 .

image001Ένα από τα μεγαλύτερα υπερθεάματα αεροπορικών επιδείξεων  με τη συμμετοχή των καλύτερων πιλότων επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο του Τατοΐου.
Το στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό για δύο ημέρες για να προσφέρει θέαμα και μοναδικές αεροπορικές επιδείξεις, καθώς και μια σειρά από επιμέρους δρώμενα. Το Athens Flying Week εκτός από το 2ήμερο Air – Show περιλαμβάνει ακόμα αεροπορική στατική έκθεση, καταστήματα με αναμνηστικά δώρα, υπαίθρια bar για φαγητό και καφέ και πολλά άλλα.

Από τους κύριους sponsors του Air-Show είναι και ο μεγάλος Οίκος Ωρολογοποιίας BREITLING, ο οποίος θα φιλοξενήσει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του, προσωπικότητες οι οποίες ενδιαφέρονται όχι μόνο για τις συλλογές του, αλλά και για τη στενή σχέση της BREITLING με την   παγκόσμια αεροπλοΐα, έχοντας τους δικούς του πιλότους και το  δικό της στόλο αεροπλάνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.