Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Pavlopoulos_Protopsalti_2«Ως λαός ξέρουμε να προάγουμε τον τουρισμό μας και να φιλοξενούμε όλους εκείνους που αγαπούν την Ελλάδα, για να περάσουν τις διακοπές τους, όπως ξέρουμε όμως να ανταποκρινόμαστε και σ΄όλους εκείνους τους πρόσφυγες, που φθάνουν εδώ γιατί ψάχνουν να ζήσουν σαν άνθρωποι , για να φύγουν από τις φωτιές του πολέμου».

Δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο την Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλία και Τουρισμού κ.’Αλκηστη Πρωτοψάλτη.

Pavlopoulos_ProtopsaltiΟ Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα να αντιληφθούν και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ότι δεν είναι δυνατόν να αφεθεί η Ελλάδα μόνη της να αντιμετωπίσει όλο αυτό το πρόβλημα, όπως ταιριάζει στις αρχές και στις αξίες του δυτικού και του ευρωπαϊκού πολιτισμού και υπογράμμισε την ανάγκη να αντιληφθούν οι μεγάλες δυνάμεις, μεταξύ των οποίων οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία ότι δεν μπορεί να συνεχισθεί ο πόλεμος στη Συρία.

«Γιατί, εάν δεν τελειώσει ο πόλεμος-και είναι στο χέρι τους να τελειώσει αυτός ο πόλεμος-τότε από κει και πέρα δεν είναι μόνον πρόβλημα που υπάρχει για την Ευρώπη. Είναι ένα πρόβλημα ανθρωπότητας, ένα πρόβλημα προστασίας του ίδιου του ανθρώπου» και κατέληξε σημειώνοντας ότι «είναι χρέος της Δύσης να το αντιληφθεί και να λύσει αυτό το πρόβλημα στη ρίζα του».

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Άλκηστη Πρωτοψάλτη αναφέρθηκε στην αύξηση του τουρισμού ειδικά κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους κατά 20% και ευχήθηκε να μπουν οι βάσεις, για να γίνει ακόμα μεγαλύτερη η προσέλευση των τουριστών με τη νέα περίοδο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.