Home Αεροπορικά Νέα Η Ryanair, αυξάνει σε δύο τα καθημερινά της δρομολόγια από/προς Αθήνα –...

Η Ryanair, αυξάνει σε δύο τα καθημερινά της δρομολόγια από/προς Αθήνα – Ρόδο

H RYANAIR ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
 
RyanairΗ Ryanair, γιόρτασε  εχθές (1 Σεπτεμβρίου) την μεταφορά ενός  εκατομμύριου επιβατών από/προς το αεροδρόμιο της Ρόδου, από την πρώτη της πτήση τον Μάιο  του 2010.
Το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair θα προσφέρει δύο καθημερινά δρομολόγια μεταξύ Ρόδου-Αθήνας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της Ρόδου ως τουριστικό προορισμό για όλο το χρόνο.
Συγκεκριμένα, το χειμώνα του 2015, το πρόγραμμα της Ryanair στην Ρόδο θα προσφέρει:
 
·         Aυξημένη συχνότητα στα δρομολόγια προς Αθήνα (από 1 σε δύο καθημερινά)
·         750 παράπλευρες θέσεις εργασίας
 
Οι Έλληνες πελάτες και επισκέπτες μπορούνε να επιλέξουν ανάμεσα από δύο καθημερινές πτήσεις από Ρόδο  προς Αθήνα αυτόν τον χειμώνα και παράλληλα να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις, δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, νέα ιστοσελίδα και εφαρμογή με mobile boarding passes καθώς και από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus.
 
Η Ryanair θα συνεχίσει να συνδέει την Ρόδο με την Αθήνα με περισσότερες πτήσεις δίνοντας την δυνατότητα σε ταξιδιώτες αναψυχής και επαγγελματίες να επιλέξουν ανάμεσα από δύο καθημερινές πτήσεις στους  χαμηλότερους ναύλους .
 
Η Ryanair γιόρτασε την μεταφορά ενός εκατομμυρίου επιβατών από/προς την Ρόδο απελευθερώνοντας θέσεις προς κράτηση από 19.99€, για ταξίδια μεταξύ Αθήνας-Ρόδου τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2015. Οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι είναι διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (3 Σεπτεμβρίου).
 
Ο John Alborane, διευθυντής Marketing και πωλήσεων Ελλάδος της Ryanair δήλωσε:
 
“Η Ryanair είναι περήφανη για την μεταφορά ενός εκατομμυρίου επιβατών από/προς την Ρόδο από την πρώτη της πτήση το 2010. Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα θα συνεχίσουμε να φέρνουμε περισσότερους επισκέπτες και να συμβάλλουμε στην τουριστική κίνηση της Ρόδου καθώς και στην δημιουργία θέσεων εργασίας.
 
Για να γιορτάσουμε την μεταφορά ενός εκατομμυρίου επιβατών στην Ρόδο, απελευθερώνουμε θέσεις προς κράτηση από μόνο 19.99€ για ταξίδια τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (3 Σεπτεμβρίου). Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.”

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.