Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Αντιπροσωπεία του ΟΛΘ στη διεθνή έκθεση κρουαζιέρας Seatrade Europe 2015

Αντιπροσωπεία του ΟΛΘ στη διεθνή έκθεση κρουαζιέρας Seatrade Europe 2015

Seatrade Europe 2015Τη διεθνή έκθεση κρουαζιέρας Seatrade Europe 2015 (Cruise and River Cruise Convention), που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Σεπτεμβρίου στο Αμβούργο, επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΟΛΘ ΑΕ, αποτελούμενη από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας, Δημήτρη Μακρή και το μέλος του ΔΣ, Άγγελο Βλάχο.

Η διεθνής έκθεση Seatrade, που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, αποτελεί το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός για τον τουρισμό κρουαζιέρας της Ευρώπης και της Μεσογείου. Στην έκθεση συμμετέχουν μεγάλα λιμάνια – προορισμοί, καθώς επίσης και οι μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κατά την τριήμερη παραμονή της στο Αμβούργο, η αντιπροσωπεία της εταιρίας είχε συναντήσεις με εκπροσώπους εταιριών κρουαζιέρας, καθώς και με ναυτιλιακούς πράκτορες που εκπροσωπούν αντίστοιχες εταιρίες στην Ελλάδα, στους οποίους παρουσίασε αναλυτικά τις εγκαταστάσεις που διαθέτει η ΟΛΘ ΑΕ για την υποδοχή των κρουαζιερόπλοιων, καθώς και τις δυνατότητες που προσφέρει η Θεσσαλονίκη ως προορισμός κρουαζιέρας.

«Από τις επαφές που είχαμε διαπιστώσαμε την ανάγκη να υπάρξει συστηματική και συντονισμένη προσπάθεια όλων των φορέων της πόλης, έτσι ώστε να ενισχύσουμε τον τομέα της κρουαζιέρας, ο οποίος έχει μεγάλη δυναμική και μπορεί να αποφέρει πολλαπλά οφέλη στην οικονομία και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής», δήλωσε ο κ. Μακρής και πρόσθεσε: «Η ΟΛΘ ΑΕ βελτιώνει συνεχώς τις υποδομές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τους αυστηρούς κανονισμούς ασφαλείας. Ένα σημαντικό «εργαλείο» είναι το Συμβούλιο Φορέων του Λιμένος, το οποίο θα αξιοποιήσουμε προκειμένου να οριοθετηθούν οι στόχοι, να τεθούν προτεραιότητες και να προσδιοριστούν οι τρόποι με τους οποίους θα επιτύχουμε να προσελκύσουμε τις μεγάλες εταιρίες κρουαζιέρας για το 2017. Άμεσος στόχος είναι η διασφάλιση της ανοδικής πορείας της κρουαζιέρας, ενώ στους σχεδιασμούς μας είναι να εξελιχθεί το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε λιμάνι – αφετηρία κρουαζιέρας».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.