Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 50% έκπτωση στους νέους φοιτητές δίνει η Hellenic Seaways

50% έκπτωση στους νέους φοιτητές δίνει η Hellenic Seaways

hellenic-seawaysΗ Hellenic Seaways συνεπής στη δέσμευσή της για ουσιαστική στήριξη των νέων και των οικογενειών τους, προσφέρει 50% έκπτωση σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και στα μέλη της οικογένειας που τους συνοδεύουν για τις διαδικασίες εγγραφής στις σχολές που θα φοιτήσουν.
Η ισχύς της έκπτωσης ξεκινά την 28η Αυγούστου 2015 και θα διαρκέσει μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2015 ενώ αφορά όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί και όλες τις μετακινήσεις από και προς τον τόπο σπουδών τους.
Η έκπτωση αυτή παρέχεται με την επίδειξη του “Δελτίου Εξεταζομένου των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015” σε όλα τα πρακτορεία της εταιρείας καθώς και στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία.
 
Για μια ακόμα χρονιά, στο πλαίσιο της υπεύθυνης κοινωνικής λειτουργίας της, η Hellenic Seaways ενισχύει τους νέους φοιτητές στο καινούριο τους ξεκίνημα και  συμπαραστέκεται στις προσπάθειες των οικογενειών και των παιδιών τους για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.