Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Η ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ

Η ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ

Olive Garden Bar & Restaurant
Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ

Titania-Olive GardenΤο Olive Garden Bar & Restaurant, το εστιατόριο στον τελευταίο όροφο του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, επέστρεψε ανανεωμένο με την πιο όμορφη βεράντα της πόλης πλήρως ανακαινισμένη!
Έχοντας ως βασικό στοιχείο το λευκό μάρμαρο Διονύσου, η ανακαινισμένη βεράντα του Olive Garden, χαρίζει μία ευρύτερη οπτική θέα της Αθήνας με πρωταγωνιστές τον βράχο της Ακρόπολης και τον λόφο του Λυκαβηττού.

Oι γαστρονομικές προτάσεις του Executive Chef του ξενοδοχείου Χρήστου Τζιλήρα, συμπληρώνουν το πάζλ της avant-garde αισθητικής ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα. Το μενού του Olive Garden βασίζεται εξ ολοκλήρου σε φρέσκα προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας προσεκτικά επιλεγμένα δημιουργώντας μία πανδαισία γεύσεων και εικόνων.

Το μοναδικής αισθητικής bar που έχει δημιουργηθεί, προσφέρει σε μια hip & chic ατμόσφαιρα εμπνευσμένα και απολαυστικά cocktails συνδυασμένα με ποιοτική μουσική και μαγευτική θέα.

Το OLIVE GARDEN, που έχει επανειλημμένα βραβευθεί με τιμητικές διακρίσεις και έχει αποσπάσει άριστες κριτικές και βραβεία τόσο για την αισθητική όσο και για τη δημιουργική κουζίνα του, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα Εστιατόρια Fine Dining της Αθήνας.

Tip: Το ΤΙΤΑΝΙΑ παρέχει δωρεάν στάθμευση στο parking του ξενοδοχείου για όσους επιλέγουν να δειπνήσουν στο Olive Garden.

ΤηλέφωνοΚρατήσεων: 2103326000
www.titania.gr

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.