Αρχική Αεροπορικά Νέα H ΑEGEAN εγκαινίασε απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τo Ριάντ...

H ΑEGEAN εγκαινίασε απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τo Ριάντ και την Τεχεράνη

Aegean_AirΗ AEGEAN συνεχίζει την στρατηγική της ανάπτυξη ενισχύοντας το δίκτυο των δρομολογίων της με δύο νέους προορισμούς, το Ριάντ και την Τεχεράνη. Η εταιρεία εγκαινίασε τις νέες πτήσεις της προς το Ριάντ στις 20 Ιουλίου και προς την Τεχεράνη στις 22 Ιουλίου 2015. Η AEGEAN είναι ο πρώτος ελληνικός αερομεταφορέας που συνδέει την Ιρανική πρωτεύουσα με την Αθήνα.

Οι πτήσεις από Αθήνα προς Ριάντ πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, με προγραμματισμένη αναχώρηση στις 23:30( τοπική ώρα) και άφιξη στο Ριάντ την επόμενη ημέρα στις 02:05 (τοπική ώρα), ενώ από Ριάντ οι πτήσεις πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή με αναχώρηση στις 03:45 (τοπική ώρα) και άφιξη στην Αθήνα στις 07:25 (τοπική ώρα).

Αθήνα – Ριάντ κάθε Δευτέρα και Πέμπτη Α3 938 23:30 02:55

Ριάντ – Αθήνα κάθε Τρίτη και Παρασκευή Α3 939 03:45 07:25

Οι πτήσεις από Αθήνα προς Τεχεράνη πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο με προγραμματισμένη αναχώρηση στις 20:15 (τοπική ώρα )και άφιξη στην Τεχεράνη στις 01:10 (τοπική ώρα), ενώ από την Τεχεράνη οι πτήσεις πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή με αναχώρηση στις 02:00 (τοπική ώρα) και άφιξη στην Αθήνα στις 04:30 ( τοπική ώρα).

Αθήνα – Τεχεράνη Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο Α3 948 20:15 – 01:10

Τεχεράνη – Αθήνα κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή Α3 949 02:00 – 04:30

Οι νέες πτήσεις αυξάνουν τις δυνατότητες επιλογής για τους Έλληνες επιβάτες και παρέχουν στους ταξιδιώτες από το Ιράν και το Ριάντ ευχερή πρόσβαση, μέσω Αθήνας, στους πλέον δημοφιλείς Ευρωπαϊκούς προορισμούς. Με τις πτήσεις αυτές ολοκληρώνεται ο κύκλος εκκίνησης των νέων προορισμών, συνολικά 17, και δρομολογίων της AEGEAN για το 2015. Η εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις προς 134 προορισμούς σε 45 χώρες.

O κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθ. Σύμβουλος της AEGEAN, δήλωσε: «Συνεχίζουμε την πολιτική ανάπτυξης νέων προορισμών προς τη Μέση Ανατολή, τόσο για την αύξηση της εύκολης πρόσβασης των επισκεπτών από αυτές τις αγορές όσο και για την ενίσχυση της λειτουργίας της διασυνδεσιμότητας του κόμβου μας στην Αθήνα. Μετά την Βηρυτό και το Αμμάν το 2014, προσθέτουμε το Ριάντ αλλά και για πρώτη φορά, για ελληνική εταιρεία, την Τεχεράνη. Ελπίζουμε, με προϋπόθεση την σταθεροποίηση του κλίματος και της οικονομίας, να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και το 2016 με αντίστοιχα βήματα».

Οι νέες πτήσεις της Aegean θα εκτελούνται με αεροσκάφος Airbus A320, η καμπίνα των οποίων είναι άνετα διαμορφωμένη σε Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση. Υπενθυμίζεται ότι η AEGEAN παρέλαβε το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, τρία ολοκαίνουργια αεροσκάφη Α320ceos ανεβάζοντας τον αριθμό των αεροσκαφών της σε 58.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.