Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Eύσημα στο ΞΕΕ, από την Αν. Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, για την...

Eύσημα στο ΞΕΕ, από την Αν. Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, για την συμβολή του στην ανοδική πορεία του τουρισμού

HCF_01_07_2015_2Τη διαδικασία κατάταξης των Ελληνικών τουριστικών καταλυμάτων παρουσίασε στην Αν. Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος στη σημερινή του συνεδρίαση. Στην εκδήλωση παρέστη επίσης και ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού κ. Γεράσιμος Ζαχαράτος.
Η συγκεκριμένη παρουσίαση οριοθέτησε την εκκίνηση του νέου Θεσμικού Πλαισίου Κατάταξης Καταλυμάτων από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, γεγονός που αποτελεί προϊόν συγκριτικής μελέτης των διαδικασιών κατάταξης σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, αλλά και διαβούλευσης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.   
Παράλληλα η Αν. Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, δήλωσε την πλήρη υποστήριξη της στην προσπάθεια που γίνεται για την διαδικασία κατάταξης και αναδιάρθρωσης των τουριστικών καταλυμάτων, ενώ απέδωσε τα εύσημα στο ΞΕΕ για την συμβολή του στην ανοδική πορεία του τουρισμού και προέτρεψε να συνεχίσουν να εργάζονται με αμείωτο ζήλο και να εντείνουν τις προσπάθειες τους, τώρα που βρισκόμαστε στην αιχμή της τουριστικής περιόδου, για καλύτερη και ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών άσχετα από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, καθότι ο τουρισμός αυτή τη στιγμή ειδικά αποτελεί την ατμομηχανή της Ελληνικής  οικονομίας και την κύρια πηγή εσόδων της χώρας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.