Αρχική Αθλητικά 2ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5χλμ. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2015

2ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5χλμ. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2015

Athens_Marathon-5Km_2014Σε συνέχεια της πολύ εντυπωσιακής ανταπόκρισης της ελληνικής δρομικής κοινότητας στο κάλεσμα του ΣΕΓΑΣ για συμμετοχή στους Αγώνες Δρόμου 5 & 10χλμ. του φετινού Μαραθωνίου Αθήνας (08 Νοεμβρίου 2015), η οποία είχε ως αποτέλεσμα την ολοκλήρωση των ΑΤΟΜΙΚΩΝ εγγραφών μέσα σε δύο μόλις ημέρες, ο ΣΕΓΑΣ, ανταποκρινόμενος στην τεράστια πίεση για μία ευκαιρία ΑΤΟΜΙΚΗΣ συμμετοχής στο μεγαλύτερο μαζικό αθλητικό γεγονός της χώρας, ανακοινώνει σήμερα την πραγματοποίηση ενός 2ου Αγώνα Δρόμου 5χλμ., στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου 2015.
Ο 2ος Αγώνας Δρόμου 5χλμ. είναι μία πρωτοποριακή και δημιουργική προσπάθεια του ΣΕΓΑΣ για τη διεύρυνση της ΑΤΟΜΙΚΗΣ συμμετοχής στο δημοφιλή αγώνα των 5χλμ., και θα διεξαχθεί στην ίδια διαδρομή με αυτή του πρωινού Αγώνα Δρόμου 5χλμ., αλλά το απόγευμα της 8ης Νοεμβρίου 2015 και συγκεκριμένα από τις 16:00′ έως τις 17:30′.

Το όριο ΑΤΟΜΙΚΗΣ συμμετοχής για τον «Αγώνα Δρόμου 5χλμ.–Απόγευμα» έχει οριστεί στους 4.000 δρομείς και αναμένεται να καλυφθεί πολύ σύντομα. Σημειώνεται ότι στον απογευματινό αγώνα 5χλμ. έχει ήδη αποφασιστεί – κατ’ εξαίρεση – η ΟΜΑΔΙΚΗ συμμετοχή μόνο του συνόλου των ομάδων σχολείων που έχουν δηλώσει ή έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στη διοργάνωση του φετινού Μαραθωνίου.

Οι εγγραφές για τον «Αγώνα Δρόμου 5χλμ.–Απόγευμα» θα ανοίξουν την Τρίτη 28 Ιουλίου 2015 το μεσημέρι. Το κόστος της συνδρομής συμμετοχής, καθώς και το επίπεδο της παροχής υποστήριξης και υπηρεσιών του ΣΕΓΑΣ προς τους δρομείς του απογευματινού αγώνα για τον «Αγώνα Δρόμου 5χλμ.–Απόγευμα» θα είναι το ίδιο με αυτό του πρωινού ανάλογου αγώνα. Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να διευκρινιστεί προς όλους τους ενδιαφερόμενους δρομείς ότι σε περίπτωση που υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και εγγραφούν στον «Αγώνα Δρόμου 5χλμ.–Απόγευμα» δεν υπάρχει απολύτως καμία δυνατότητα μετακίνησης της εγγραφής τους και συμμετοχής τους στον πρωινό αγώνα.

Είμαστε σίγουροι ότι οι Έλληνες δρομείς θα αγκαλιάσουν και αυτόν τον νέο αγώνα με την ίδια θέρμη που το πράττουν τόσα χρόνια για το σύνολο των αγώνων της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου και για αυτό καλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να κάνουν την εγγραφή τους άμεσα μιας και είμαστε πεπεισμένοι ότι και για τον «Αγώνα Δρόμου 5χλμ – Απόγευμα» οι εγγραφές θα κλείσουν μέσα σε λίγες μέρες μετά την επίσημη έναρξή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.