Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 1ο HACKATHON #TRANSPORT από τις Συγκοινωνίες Αθηνών στις 18 & 19/7

1ο HACKATHON #TRANSPORT από τις Συγκοινωνίες Αθηνών στις 18 & 19/7

HacksΤο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου 2015 διοργανώνεται το πρώτο HACKATHON #TRANSPORT από τις Συγκοινωνίες Αθηνών, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «INNOVATHENS» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και την εταιρία καινοτομίας Crowdpolicy.
Το HACKATHON #TRANSPORT είναι ένας διήμερος μαραθώνιος προγραμματισμού με θέμα την υλοποίηση εφαρμογών, αξιοποιώντας ανοικτά δεδομένα – open data και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, Τομέας Μεταφορών & Δικτύων.
 
Μέχρι σήμερα ο αριθμός των ομάδων που συμμετέχουν (22 επιβεβαιωμένες ομάδες) ξεπερνά κάθε προηγούμενη διοργάνωση, ενώ οι εγγραφές παραμένουν ανοιχτές μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 μέσω της φόρμας συμμετοχής https://www.eventora.com/el/Events/hackathon-transport
 
Στο Hackathon #Transport καλούνται να συμμετέχουν νέοι επιχειρηματίες, προγραμματιστές, αναλυτές, designers, συγκοινωνιολόγοι, αρχιτέκτονες, στελέχη επικοινωνίας & εξυπηρέτησης πελατών, business consultants, επαγγελματίες, φοιτητές και γενικά οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη εφαρμογών που προωθούν την επιχειρηματικότητα και βελτιώνουν τις υπηρεσίες προς τον  πολίτη, είτε ως developers για την υλοποίηση εφαρμογών, είτε ως μέντορες για  υποστήριξη στην υλοποίηση, ως επιχειρήσεις για συμβουλευτική συμμετοχή ή ως στελέχη του δημοσίου τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.