Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τρία κρουαζιερόπλοια την ίδια μέρα στη Σύρο

Τρία κρουαζιερόπλοια την ίδια μέρα στη Σύρο

celestyal_cruisesΤρία κρουαζιερόπλοια προσέγγισαν το λιμάνι της Σύρου, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και οι επιβάτες τους περιηγήθηκαν στους δρόμους της Ερμούπολης.
Σύμφωνα με ρεπορταζ του cycladesvoice, πρώτο κατέπλευσε, λίγο μετά τις 7 το πρωί, το  κρουαζιερόπλοιο SALAMIS FILOXENIA της Κυπριακής εταιρίας κρουαζιέρας SALAMIS CRUISE LINES, στα πλαίσια πενταήμερης κρουαζιέρας που ξεκίνησε από τη Λεμεσό την Παρασκευή 10 ΙΟΥΛΙΟΥ  και με προσεγγίσεις ήδη σε Άγιο Νικόλαο, Πάρο,  Μύκονο και Τήνο.

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ το πλοίο αναχώρησε για το τελευταίο λιμάνι προορισμού του, τη Ρόδο πριν επιστρέψει την Τετάρτη στη Λεμεσό.

Ακολούθησε το CELESTYAL CRΥSTAL, στις 18:10΄,στα πλαίσια της τετραήμερης κρουαζιέρας ‘’Ειδυλλιακό Αιγαίο’’, που έχει ως  αφετηρία το λιμάνι του Λαυρίου και προορισμούς μετά τη Σύρο το Τσεσμέ, την Κω, την Ίο και τη Σαντορίνη.
Μπαίνοντας το κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι συναντήθηκε και με το Νήσος Ρόδος που μόλις είχε αφιχθεί από τον Πειραιά.
Τέλος, 20 λεπτά μετά τις 8 το βράδυ κατέπλευσε και το κρουαζιερόπλοιο ΑΕGEAN PARADISE το οποίο  πραγματοποιεί  και φέτος κρουαζιέρες για λογαριασμό της Τουρκικής εταιρίας κρουαζιέρας  ΕΤS TUR, με home port το Τσεσμέ και κύριους προορισμούς τη Ρόδο, τη Μύκονο, τη Σύρο, τη Νάξο και τη Σαντορίνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.