Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Avaton Luxury Villas Resort στη χερσόνησο του Άθω της Χαλκιδικής

Το Avaton Luxury Villas Resort στη χερσόνησο του Άθω της Χαλκιδικής

DSC_4671 DSC_4998Το Avaton Luxury Villas Resort είναι ένα κομψό και σύγχρονο παραθαλάσσιο θέρετρο με θέα τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά του κόλπου της Κομίτσας στη χερσόνησο του Άθω της Χαλκιδικής .

Το Avaton αποτελείται από μια αποκλειστική συλλογή από 16 βίλες, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διακοπών , κάποια με ιδιωτικές πισίνες που οδηγούν σε καταπράσινους κήπους και μια παρθένα παραλία. Ο προσωπικός σας μπάτλερ και σεφ, κατόπιν αιτήματος προσθέτουν στη μοναδική γαστρονομική σας απόλαυση. 

Μοναδικές θεραπείες σπα, ιδιωτική μεταφορά με ελικόπτερο και λιμουζίνα και αξέχαστες κρουαζιέρες κατά μήκος των κοντινών νησιών και την εκπληκτική ακτογραμμή ολοκληρώσει την απόλυτη παραθαλάσσια εμπειρία διακοπών.

Avaton Luxury Villas Resort Στιγμιότυπα

Tη διακόσμηση έχει επιμεληθεί η Αγγελική Κατσιούρα – Τsitsos creative team of architects με έπιπλα εξωτερικού χώρου ΕΜU, έπιπλα Kartel, φωτιστικά Αrtemide και ειδικές μοναδικές κατασκευές για το Avaton.

• Η Resident Manager , περισσότερο μια προσωπική concierge , θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στην υλοποίηση των tailor – made εμπειριών και δραστηριοτήτων των φιλοξενούμενων του Avaton resort ημέρα με την ημέρα , που θα ενορχήστρωσει ένα καλά εκπαιδευμένο προσωπικό .

• Όλα τα κτίρια βρίσκονται σε 80.000 τ.μ. καταπράσινο κτήμα δίπλα στο πευκόδασος και την παραλία.

• Ιδανικό για χαλάρωση, με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και στην ιδιωτική παραλία χρήση με ξαπλώστρες και ομπρέλες

• Η τοποθεσία είναι ευλογημένη με ένα ποικιλόμορφο τοπίο και σε αρμονία με το περιβάλλον, το οποίο παρουσιάζει γεωλογικό αλλά και πολιτιστικό ενδιαφέρον.

• Ιδιωτικές μεταφορές με λιμουζίνα ή ελικόπτερο (κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση), check-in νωρίς και check out αργά (βάσει διαθεσιμότητας), θαλάσσια σπορ , ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ιδιωτικές εκδρομές γύρω από την περιοχή, μασάζ / αισθητικός / κομμωτήριο (κατόπιν αιτήματος)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.