Αρχική Αεροπορικά Νέα Το περιοδικό του αεροδρομίου ..«πετάει» πάνω από την Ελλάδα!

Το περιοδικό του αεροδρομίου ..«πετάει» πάνω από την Ελλάδα!

Η μαγεία των ελληνικών προορισμών online
με.. εικόνα και ήχο, μέσα από τις σελίδες του 2board!!
 
image006Με στόχο να «ταξιδέψουμε» την Ελλάδα και το ανυπέρβλητο ελληνικό καλοκαίρι σε ολόκληρο τον κόσμο, δίνουμε στο 2board εικόνα και ήχο!
 
Συνδυάζοντας δημιουργικά το χαρτί με την online τεχνολογία, με το 30o τεύχος του, το 2board μπαίνει σε μια νέα εποχή και γίνεται το πρώτο πλήρως διαδραστικό περιοδικό στην Ελλάδα!
 
Με έναν πανεύκολο τρόπο, ο χρήστης κατεβάζει απλώς τη δωρεάν εφαρμογή Zappar στο κινητό ή στο tablet του*: Είναι πλέον έτοιμος να σκανάρει τους κωδικούς που υπάρχουν στο εξώφυλλο και σε κάθε επιλεγμένη σελίδα του περιοδικού και να απολαύσει ένα πλήθος βίντεο υψηλής αισθητικής, με ελληνικούς καλοκαιρινούς προορισμούς και να αφεθεί στη μαγεία της Ελλάδας ..από ψηλά!!
 
Σε αυτό το απολαυστικό ταξίδι, ξεκινώντας από το τεύχος Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2015, αξιοποιούμε σε 192 διαφορετικά βίντεο το μοναδικό περιεχόμενο της πρωτοποριακής ιντερνετικής πλατφόρμας ελληνικής έμπνευσης TripInView, αλλά και άλλων εξαιρετικά αξιόλογων εγχώριων προσπαθειών –όπως η Atlas Visual και tripment.net.
 
Το αεροδρόμιο προσκαλεί Έλληνες και ξένους να γνωρίσουν την εντυπωσιακή ομορφιά της χώρας μας από ψηλά, μέσα από ένα περιοδικό που ..«κυριολεκτικά πετάει!!»
 
Πετάξτε πάνω από την Ελλάδα και μέσα από το e-book του 2board, στο link:
 
https://www.aia.gr/ebooks/2board/2board30/index.html
 
Ξεκινώντας από τον κωδικό στο κάτω μέρος του εξωφύλλου, συνεχίστε να σκανάρετε ξεφυλλίζοντας και ..ξεκλειδώστε την ελληνική, ταξιδιωτική εμπειρία.

Το νέο τεύχος, στο οποίο έχει την τιμητική της η Αθηναϊκή Ριβιέρα, βρίσκεται ήδη στα ειδικά stands στους χώρους του αεροδρομίου, στη διάθεση ταξιδιωτών και επισκεπτών!
 
Tο επίσημο free press δίγλωσσο περιοδικό του αεροδρομίου “2board” εκδίδεται από το 2008 σε τριμηνιαία βάση και διανέμεται δωρεάν αποκλειστικά στο χώρο του αεροδρομίου της Αθήνας. Το 2010, το 2board βραβεύτηκε ως το καλύτερο περιοδικό αεροδρομίου παγκοσμίως, με το Best Airport Magazine UWARDS 2009. Το περιοδικό του αεροδρομίου εκδίδεται από την Identity Media.
 
 
* Android: Απαιτεί έκδοση 2.3 ή νεότερες εκδόσεις
App Store: Απαιτεί iOS 5.1.1 ή νεότερες εκδόσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.