Αρχική Αεροπορικά Νέα Το νέο Airbus της Ellinair ξεκίνησε να πετά!

Το νέο Airbus της Ellinair ξεκίνησε να πετά!

Ellinair_Airbus319Η Ellinair, η αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη, ενίσχυσε τον στόλο της με ένα αεροσκάφος, τύπου Airbus A319 – 133, το οποίο έχει ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας, τόσο στους προορισμούς του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού.

Οι διαδικασίες ένταξης του νέου Α319 στο ελληνικό νηολόγιο έχουν ολοκληρωθεί και το αεροσκάφος, χωρητικότητας 144 θέσεων, φέρει το όνομα “Crete”. Αποτελεί το πρώτο μοντέλο της εταιρείας Airbus που συμπεριέλαβε η εταιρεία στο δυναμικό της και για την απόκτησή του, έχει υπογραφεί σύμβαση μακροχρόνιας μίσθωσης.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αεροσκάφους, όπως η ευρύχωρη καμπίνα, η μεγάλη αυτονομία του, οι ισχυροί κινητήρες και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές και επιχειρησιακές ανάγκες της Ellinair, η οποία έχει ως κύριο στόχο να προσφέρει στους επιβάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικονομικές τιμές.

Οι πρώτες πτήσεις του Airbus 319 – 133 ξεκίνησαν το Σάββατο 22 Ιουλίου και έχουν ενισχύσει σημαντικά τη μεταφορική ικανότητα της Ellinair, ενώ ταυτόχρονα, εξαιτίας της μεγαλύτερης χωρητικότητας, έχουν μεγιστοποιήσει τη δυνατότητα προσφοράς εισιτηρίων σε οικονομικούς ναύλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.