Αρχική Αεροπορικά Νέα Πετάξτε από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη από 14,99€ τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο

Πετάξτε από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη από 14,99€ τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο

RyanairΠραγματοποιήστε μία σύντομη απόδραση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη με ναύλους που ξεκινούν από 14.99€ κάνοντας κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Tετάρτης  5 Αυγούστου. Η προσφορά ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστου και τον Σεπτέμβριο.
Ο  John Alborante, διευθυντής marketing και πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα, δήλωσε:
 
“ Η Ryanair, απελευθερώνει νέα προσφορά εσωτερικού, καθιστώντας ένα ταξίδι προς την Θεσσαλονίκη ως την ιδανική επιλογή για μία σύντομη απόδραση.  Οι πελάτες μας μπορούνε να ταξιδέψουν από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη με ναύλους που ξεκινούν από 14.99€ κάνοντας κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 5 Αυγούστου για ταξίδια τον Αύγουστο και τον  Σεπτέμβριο. Οι Έλληνες επιβάτες μπορούνε πλέον να κάνουν κρατήσεις μέσω της  αναβαθμισμένης  ιστοσελίδας και νέας μας εφαρμογής και να μεταφέρουνε δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή. Παράλληλα, μπορούνε να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις, από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus και να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές συσκευές τους καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.