Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας ζητά από την Ελλάδα και την ΕΕ...

Ο υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας ζητά από την Ελλάδα και την ΕΕ να φτάσουν σε συμφωνία

AKIRAΗ Ελλάδα και η ΕΕ θα έπρεπε να λάβουν μέτρα ώστε να περιοριστούν οι οικονομικές επιπτώσεις από την αναστάτωση που έχει ταράξει τις χρηματιστηριακές αγορές, δήλωσε, σήμερα Τρίτη, ο υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας Ακίρα ‘Αμαρι.

Η Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να εργαστούν σκληρά για να φτάσουν σε συμφωνία αμοιβαίου οφέλους που θα κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη, πρόσθεσε. 

Μιλώντας για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και την απόρριψη των μέτρων λιτότητας, είπε ο ‘Αμαρι, ότι η Ελλάδα έχει ήδη κάνει πολλά για να αποκαταστήσει τη δημοσιονομική πειθαρχία, όπως να μειώσει τις συντάξεις και τους μισθούς. «Καταλαβαίνω γιατί ο λαός της Ελλάδας εκφράζει αγανάκτηση. Η δημοσιονομική εξυγίανση δεν προχωρά. Βρίσκονται σε αποπληθωρισμό», τόνισε.

Καταλήγοντας σημείωσε πως η διεθνής κοινότητα περιμένει από την Ελλάδα και την ΕΕ να συνεργαστούν σε ένα τελικό σχέδιο διάσωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.