Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του ΕΟΤ αναφορικά με το Δελτίο Τύπου του ΞΕΕ...

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του ΕΟΤ αναφορικά με το Δελτίο Τύπου του ΞΕΕ «Εκκίνηση της νέας διαδικασίας κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων»

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού εξέδωσε την εξής ανακοίνωση
syllogos_Ypallilon_EOTΑναφορικά με το Δελτίο Τύπου του ΞΕΕ της 1.7.2015 με τίτλο : «Εκκίνηση της νέας διαδικασίας κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων» και παρακάμπτοντας το γεγονός, ότι ΝΠΔΔ εποπτευόμενο από το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού διαπιστώνει δια του Προέδρου του ότι η κατάσταση του ελληνικού τουρισμού είναι δύσκολη, όταν τα περισσότερα ξένα μέσα αναδεικνύουν πόσο σταθερή είναι η ζήτηση προς τη Χώρα και ισχυρό το brand Ελλάδα, σημειώνουμε τα εξής :
Προφανώς τα «δύο χρόνια σκληρής δουλειάς» σημαίνουν ότι το ΞΕΕ εργαζόταν προς την κατεύθυνση της ανάληψης της κατάταξης πολύ νωρίτερα από την έκδοση του σχετικού νόμου το 2014.
Προφανώς η «εξαντλητική διαβούλευση» δεν υπήρξε τόσο εξαντλητική, αφού σ’ αυτή δεν συμμετείχε ο ΕΟΤ, ούτε μέσω των στελεχών του ούτε μέσω των Συλλόγων του προσωπικού του.
Το «σύνθημα» της νέας διαδικασίας «Φιλοξενία με εγγύηση ποιότητας» είναι μάλλον άστοχο, αφού αφενός η διαδικασία θα αναληφθεί ουσιαστικά από ιδιώτες και επομένως η ποιοτική και κυρίως αντικειμενική διεξαγωγή της μένει να διαπιστωθεί ……., ενώ αφετέρου με τις νέες προδιαγραφές, που δημοσιεύτηκαν μόλις πριν τις εκλογές, μεγάλο τμήμα των ποιοτικών κριτηρίων που ίσχυαν μέχρι σήμερα έχουν καταργηθεί.

«Πόσο τυχαία μπορεί είναι η παντελής απουσία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού?»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.