Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Κώστας Μαρτάκης και ο ραδιοφωνικός σταθμός 
Λάμψη 92,3 fm «ταξίδεψαν μουσικά»...

Ο Κώστας Μαρτάκης και ο ραδιοφωνικός σταθμός 
Λάμψη 92,3 fm «ταξίδεψαν μουσικά» με τη Celestyal Cruises

Celestyal Cruises_Press Release_Martakis_ Themed Events_Photo_B Celestyal Cruises_Press Release_Martakis_ Themed Events_Photo_D Την Δευτέρα 27 Ιουλίου ο Κώστας Μαρτάκης και ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός του λάμψη 92,3 fm, Δημήτρης Σαράντος, ανέβασαν τη θερμοκρασία στo Celestyal Crystal στα ύψη
Η Celestyal Cruises, έχοντας ξεκινήσει το πρόγραμμα με τις ογδόντα και πλέον θεματικές εκδηλώσεις για τους επιβάτες της, «ανεβάζει τους ρυθμούς» και αυτό το καλοκαίρι με αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του μουσικού συγκροτήματος Kings, σειρά είχε ο λαμπερός καλλιτέχνης Κώστας Μαρτάκης.
Celestyal Cruises_Press Release_Martakis_ Themed Events_Photo_C

Ο Κώστας Μαρτάκης, έκανε «επειγόντως διακοπές» και αυτό το καλοκαίρι με τη Celestyal Cruises. Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου και κατά τη διάρκεια του μοναδικού τετραήμερου «Ειδυλλιακό Αιγαίο» με προορισμούς τη Σύρο, Τσεσμέ, Κω, Ίο και Σαντορίνη, οι επιβάτες του Celestyal Crystal είπαν το «ναι» και «ήρθαν πιο κοντά» στη σύγχρονη ελληνική διασκέδαση.

Με τις μεγάλες νέες αλλά και παλιές επιτυχίες του, όπως τα «καλοκαιρινά τα σ’ αγαπώ» και «ούτε ήξερες», ο Κώστας Μαρτάκης, ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους, Έλληνες αλλά και ξένους ταξιδιώτες.

Celestyal Cruises_Press Release_Martakis_ Themed Events_Photo_AΗ εκρηκτική βραδιά συνεχίστηκε καθώς, μετά τον Κώστα Μαρτάκη, το πάρτυ μεταφέρθηκε στα «decks» με τον Δημήτρη Σαράντο, ραδιοφωνικό παραγωγό του Λάμψη 92,3 fm, ο οποίος ανεβάσε με τις καλοκαιρινές μουσικές επιλογές του τους ρυθμούς, όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Οι εκπλήξεις με την Celestyal Cruises συνεχίζονται και τον Αύγουστο, με τον Ηλία Βρεττό να αναλαμβάνει τα «ηνία» της διασκέδασης. Την Παρασκευή 28 Αυγούστου, ο γνωστός τραγουδιστής θα «πετάξει ψηλά», ανεβάζοντας τη διάθεση του επιβατικού κοινού του Celestyal Crystal με γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες του, μεταξύ των οποίων και το «πετάω ψηλά», το Νο1 τραγούδι στο Top Plays Chart του Media Inspector.

To κέφι και η διασκέδαση θα συνεχιστούν για ακόμη μια φορά παρέα με τον Λάμψη 92,3 fm και το Νίκο Μάρκογλου, ο οποίος θα κλείσει τη βραδιά με παλιά και νέα τραγούδια του φετινού καλοκαιριού.

Βασικός στόχος της Celestyal Cruises είναι να προσφέρει την απόλυτη ελληνική εμπειρία σε όλους τους επιβάτες της μέσα απο τις θεματικές εκδηλώσεις της, οι οποίες ανταποκρίνονται σε όλα τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών.

Αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες σαλπάρουν γεμάτοι ενέργεια και κέφι και δίνουν μια ξεχωριστή νότα σε αυτό το καλοκαίρι μαζί με τη Celestyal Cruises, η οποία «βάζει πλώρη» για μαγευτικούς προορισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.