Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η έκθεση «Ρόδος, ένα ελληνικό νησί στις πύλες της Ανατολής», από το...

Η έκθεση «Ρόδος, ένα ελληνικό νησί στις πύλες της Ανατολής», από το Μουσείο του Λούβρου, στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ρόδου

Rodos_exhibitionΗ έκθεση «Ρόδος, ένα ελληνικό νησί στις πύλες της Ανατολής», “ταξίδεψε” από το Μουσείο του Λούβρου και άνοιξε τις πύλες της στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ρόδου.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Ρόδος, ένα ελληνικό νησί στις πύλες της Ανατολής», που φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό  Μουσείο της Ρόδου, από τις 11 Ιουλίου έως και τις 15 Νοεμβρίου 2015.

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η έκθεση, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο του Λούβρου, από το Νοέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο του 2015, μεταφέρθηκε στη Ρόδο, σε συνεργασία με το Αρχαιολογικό Μουσείο Ρόδου και την τιμής ένεκεν συμβολή του Μουσείου του Λούβρου.  Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία από το 2014 ξεκίνησε την προσπάθεια μεταφοράς της έκθεσης στη Ρόδο, ανέλαβε και το οικονομικό κόστος τόσο της διοργάνωσης και του συντονισμού όσο και των παράλληλων εκδηλώσεων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.