Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ειδυλλιακές διακοπές σε μισή τιμή για Έλληνες από την Celestyal Cruises

Ειδυλλιακές διακοπές σε μισή τιμή για Έλληνες από την Celestyal Cruises

Διακοπές σε μισή τιμή για Έλληνες από την Celestyal Cruises

Κόντρα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η Celestyal Cruises προσφέρει έκπτωση 50% στο δεύτερο άτομο για κρουαζιέρες στο «Ειδυλλιακό Αιγαίο»

Η Celestyal Cruises με αίσθηση κοινωνικής ευθύνης και κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να κάνουν τις φετινές διακοπές τους σε πολύ προνομιακή και συμφέρουσα τιμή.

Σε αυτό το πλαίσιο, προτείνει μοναδικές κρουαζιέρες με το Celestyal Crystal στο πρόγραμμα «Ειδυλλιακό Αιγαίο», προσφέροντας στη μισή τιμή το δεύτερο άτομο ή την επιλογή για οικογενειακή κρουαζιέρα καθώς τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν μόνο με τη χρέωση των λιμενικών τελών. Το ελκυστικό αυτό ειδικό πακέτο διακοπών, περιλαμβάνει πλήρη διατροφή και οκτώ ποτά την ημέρα, ανά άτομο, ενώ κάθε βράδυ υπάρχει ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες και όλες τις προτιμήσεις. Και όλα αυτά χωρίς άγχος αφού τα πάντα είναι οργανωμένα στη λεπτομέρεια ενώ οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν προσωπική και άμεση εξυπηρέτηση. Επίσης, στην τιμή της επταήμερης κρουαζιέρας περιλαμβάνονται και δύο δωρεάν οργανωμένες εκδρομές στη Σμύρνη και στην Έφεσο και στην τριήμερη και τετραήμερη προσφέρεται αντίστοιχα από μία δωρεάν εκδρομή.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις τριήμερες, τετραήμερες και επταήμερες κρουαζιέρες με την ονομασία «Ειδυλλιακό Αιγαίο» και με προορισμούς τη Μύκονο, Κουσάντασι, Σάμο, Μήλο, Σύρο, Τσεσμέ, Κω, Ίο και Σαντορίνη, όπου θα μπορούν να δημιουργήσουν ένα υπέροχο καλοκαιρινό πάζλ αναμνήσεων από τα μοναδικά μέρη που θα επισκεφτούν με χαρακτηριστικές εικόνες: ηλιοβασίλεμα στη Μικρή Βενετία της Μυκόνου, επίσκεψη στον μαγικό κόσμο της Ανατολής κάνοντας βόλτα ή μπάνιο στο Τσεσμέ, μοναδικό κρασί και μεζέδες στη Σάμο αλλά και αγορές στο σκεπαστό παζάρι του Κουσάντασι ή ακόμα και ολοήμερο κολύμπι στα σμαραγδένια νερά της Μήλου και στη διάσημη παραλία στο Μαγγανάρι της Ίου.

Η Celestyal Cruises υπόσχεται να απογειώσει τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές. Ήλιος, θάλασσα, προορισμοί που σου κόβουν την ανάσα, άψογη εξυπηρέτηση, διασκέδαση και καλό φαγητό είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των καλοκαιρινών διακοπών. Όταν όλα αυτά προσφέρονται σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και με τη διευκόλυνση πληρωμής μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, τότε οι διακοπές δεν μπορεί παρά να είναι αξέχαστες. Mόνο με τη Celestyal Cruises!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com ή επικοινωνήστε στο τηλεφωνικό κέντρο 2104583499

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.