Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στη Τυνησία εκατοντάδες αστυνομικοί πραγματοποιούν περιπολίες

Στη Τυνησία εκατοντάδες αστυνομικοί πραγματοποιούν περιπολίες

Tunisia_AttackΈνοπλες περιπολίες πραγματοποιούν εκατοντάδες αστυνομικοί στους δρόμους των παραθαλάσσιων θερέτρων της Τυνησίας. Μάλιστα, η κυβέρνηση γνωστοποίησε ότι αστυνομικές δυνάμεις θα διεξάγουν ελέγχους και εντός των ξενοδοχείων μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Σους που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 39 τουριστών, στην πλειονότητά τους Βρετανών.
Στο μεταξύ, χιλιάδες ταξιδιώτες – τουλάχιστον 4500 σύμφωνα με αγγλικά και βελγικά τουριστικά γραφεία- έχουν φύγει από την Τυνησία μετά την επίθεση της Παρασκευής, που προκάλεσε σοκ στην χώρα της βόρειας Αφρικής.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας προειδοποίησε αργά χθες ότι οι ισλαμιστές μαχητές ενδέχεται να εξαπολύσουν νέες επιθέσεις στην Τυνησία.

«Θα αξιοποιήσουμε 1.000 ένοπλους αστυνομικούς με στόχο την προστασία των ξενοδοχείων και των τουριστών» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τυνησίας, Νάτζεμ Γκαρσαλί,  σε δημοσιογράφους το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα εξάλλου με τον εκπρόσωπο τύπου του υπουργού Εσωτερικών, Μοχάμεντ Άλι Αρουί, εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο του δράστη, το οποίο είχε πετάξει στην θάλασσα. «Ένας άνθρωπος διέπραξε μόνος του την επίθεση ωστόσο αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι υπάρχουν και άλλοι που τον βοήθησαν» προσέθεσε ο ίδιος.

Πηγή: www.tanea.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.