Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Air Astana βραβεύεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στα βραβεία Skytrax

Η Air Astana βραβεύεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στα βραβεία Skytrax

Η Air Astana, ο εθνικός αερομεταφορέας του Καζακστάν, τιμήθηκε με δύο κορυφαίες διακρίσεις στα ετήσια Παγκόσμια Βραβεία Αεροπορικών Εταιρειών Skytrax.

Air_Astana_EmbraerΓια τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, διακρίθηκε η Air Astana με το βραβείο Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας της Κεντρικής Ασίας/Ινδίας και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με το βραβείο στην κατηγορία Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία σε εξυπηρέτηση προσωπικού στην Κεντρική Ασία / Ινδία. Τα βραβεία έλαβαν χώρα στις 16 Ιουνίου στο Le Bourget στα πλαίσια του Paris Air Show.
Σχολιάζοντας αυτήν την τόσο σημαντική βράβευση, ο  πρόεδρος της εταιρείας, Peter Foster, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που κερδίσαμε μια τέτοια βράβευση για τέταρτη συνεχόμενη φορά, και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους πελάτες μας για την ψήφο τους και την στήριξή τους. Εμείς δεν λαμβάνουμε την πίστη σας ως δεδομένη και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για τη βελτίωση τόσο των προϊόντων και των υπηρεσιών μας».

Αυτή η τελευταία επιτυχία έρχεται μαζί με την 13η επέτειο της αεροπορικής εταιρείας αυτό το καλοκαίρι.  H Air Astana σημείωσε λειτουργικά κέρδη ύψους $ 97,7 εκατ. παρουσιάζοντας  αύξηση κατά 35% σε σχέση με το 2013. Επίσης, έχει σημειωθεί αύξηση της επιβατικής κίνησης και επέκταση του δικτύου κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, συμπεριλαμβανομένων των νέων διεθνών πτήσεων  από Αστάνα στην Μπανγκόκ, τον Δεκέμβριο και απευθείας πτήσεις από Αστάνα στο Παρίσι το Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Επιπλέον προστέθηκαν πτήσεις  από Αστάνα προς Heathrow του Λονδίνου τον περασμένο Ιούνιο.

Αυτό το μήνα Air Astana ξεκίνησε νέα δρομολόγια από Αστάνα προς την Σεούλ και την Τιφλίδα. Η υπηρεσία ανάμεσα στις πρωτεύουσες του Καζακστάν και τη Νότια Κορέα λειτουργεί μία φορά την εβδομάδα, συμπληρώνοντας τις υπάρχουσες τρεις φορές την εβδομάδα πτήση, από την πόλη Αλμάτι στην Σεούλ.

Η Air Astana ξεκίνησε την λειτουργία της από τις 15 Μαΐου του 2002 και λειτουργεί σήμερα ένα δίκτυο 64 δρομολογίων σε διεθνείς και εγχώριους προορισμούς. Διαχειρίζεται ένα στόλο από 30 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων τριών Boeing 767-300ER, πέντε Boeing 757-200, δεκατριών Airbus Α320 και εννέα Embraer E-190.  Η Air Astana έγινε ο πρώτος αερομεταφορέας από τη Ρωσία, τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες και την Ανατολική Ευρώπη που της απονεμήθηκε το διάσημο 4star rating από τα Skytrax, τα Παγκόσμια Βραβεία Αεροπορικών Εταιρειών το 2012 και αυτό της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στη Κεντρική Ασία και  Ινδία. Και τα δύο βραβεία επαναλήφθηκαν το 2013, το 2014 και το 2015. Τον Φεβρουάριο του 2015, η  Air Astana έλαβε το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο Air Transport World Leader.

H Air Astana αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Goldair.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.