Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Αθήνα απέκτησε την δική της pizza στην La Brasserie του Ξενοδοχείου...

Η Αθήνα απέκτησε την δική της pizza στην La Brasserie του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ

Η Αθήνα απέκτησε την δική της pizza
στην La Brasserie του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ,
το αγαπημένο σημείο συνάντησης του κέντρου της πόλης!

titania hotel _ brasserie - pizzaΤο ΤΙΤΑΝΙΑ, πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά, εντάσσοντας στο νέο μενού της La Brasserie, του αγαπημένου σημείου συνάντησης της πόλης, μία ξεχωριστή πρόταση για ένα γρήγορο Lunch Break: μία Pizza με την ποιοτική υπογραφή του ξενοδοχείου.
titania hotel _ brasserie - pizza preparationΗ pizza της La Brasserie προσφέρεται σε διαφορετικές γεύσεις καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τις γευστικές διαθέσεις και επιλογές όλων των επισκεπτών του χώρου. Με πρώτες ύλες προσεκτικά διαλεγμένες – όπως ζαμπόν fouantre, χοιρινό Δράμας, ταλαγάνι, φέτα, ντομάτα, πιπεριές, ελιές, μανιτάρια, ρίγανη & θυμάρι – το προσωπικό της La Brasserie δημιουργεί εκείνη την ώρα την pizza της αρεσκείας σας η οποία και ψήνεται επί τόπου στον ανοιχτό φούρνο της κουζίνας.

Σε συνέχεια του ανατρεπτικού concept “Free Coffee refills”, η προσθήκη της pizza στο νέο της μενού καθιερώνει την La Brasserie του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ ως το ξεχωριστό σημείο συνάντησης των επισκεπτών του κέντρου της Αθήνας για ένα μικρό διάλειμμα από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Τι άλλο να ζητήσεις, όταν βρίσκεις όλα όσα αναζητάς
σε ένα και μόνο Ξενοδοχείο στο Κέντρο της Αθήνας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.