Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΗΑΤΤΑ: Ο τουρισμός δεν πρέπει να αποτελέσει θέμα για πολιτική εκμετάλλευση

ΗΑΤΤΑ: Ο τουρισμός δεν πρέπει να αποτελέσει θέμα για πολιτική εκμετάλλευση

Η Ελλάδα είναι Ευρώπη και αποτελεί τον πιο δημοφιλή και ελκυστικό τουριστικό προορισμό.
LOGO_HATTAΟ τουρισμός δεν πρέπει να αποτελέσει θέμα για πολιτική εκμετάλλευση αν θέλουμε να προασπίσουμε και προστατεύσουμε τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας μας. Τα προσωρινά προβλήματα οφείλουμε όλοι μας να τα επιλύσουμε με γνώμονα το συμφέρον του τουρισμού και της Ελλάδας.

Τονίζει ο ΗΑΤΤΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά από έκτακτη συνάντηση που είχε με τουριστικά γραφεία μέλη του, που ασχολούνται με τον εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29/06, μετά από πρωτοβουλία του ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων).
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή κατά τη διάρκεια της οποίας, συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις έκτακτες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε όλοι τις τελευταίες ημέρες.

Ο Σύνδεσμος κατέγραψε όλα τα θέματα  και θα επεξεργαστεί τα προβλήματα αναζητώντας λύσεις σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.
 
Κοινή παραδοχή η άποψη, ότι πρέπει να γίνει μία αντικειμενική αντιμετώπιση της επόμενης ημέρας, με ομοψυχία και με απόλυτη ψυχραιμία προκειμένου να διαφυλαχτεί ο ελληνικός τουρισμός και να καθησυχαστούν οι ξένοι tour operators, δεδομένου ότι είναι πραγματικότητα το γεγονός ότι οι τουρίστες δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.