Αρχική Βραβεία Διακρίσεις για την Aldemar Resorts στα Hospitality Awards

Διακρίσεις για την Aldemar Resorts στα Hospitality Awards

Οχτώ σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η ξενοδοχειακή αλυσίδα Aldemar Resorts στα Hospitality Awards 2015.
Gold_AwardΗ τελετή βράβευσης έγινε σε μια ξεχωριστή βραδιά και πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής στη Λεωφ. Συγγρού, με εκλεκτές παρουσίες από τον τουριστικό κλάδο.
Winners Hoteliers of 2015Ανάμεσα στους βραβευθέντες πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο ξενοδοχειακός όμιλος Aldemar Resorts, που απέσπασε 4 χρυσά και 4 αργυρά βραβεία.

Χρυσά βραβεία
• Ο όμιλος Aldemar Resorts ξεχώρισε στην κατηγορία «Best Greek Sustainable Hotel & Resort» αποσπώντας το χρυσό βραβείο.
• Η ξενοδοχειακή μονάδα Aldemar Royal Mare διακρίθηκε με χρυσό βραβείο σε 2 κατηγορίες:
• Το βραβείο “Best Greek Thalasso Resort”, το οποίο έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες διεθνείς διακρίσεις του Royal Mare Thalasso ως το πρώτο κέντρο θαλασσοθεραπείας στον κόσμο και την Ευρώπη.
• Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best Greek Hotel & Resort Dining Experience” για τη συστηματική προσπάθεια προβολής και ανάδειξης της Ελληνικής γαστρονομίας μέσα από τις συνθέσεις των σεφ του ξενοδοχείου.
• Χρυσή διάκριση στην κατηγορία “Best Greek All-Inclusive Resort” για το Olympian village, που παρέχει μια μοναδική εμπειρία διακοπών με 12 τμήματα επισιτισμού στο πρόγραμμά του.

Η ξενοδοχειακή μονάδα Aldemar Olympian Village ξεχώρισε σε ακόμη 4 κατηγορίες:
«Best Greek Beach Resort»,
«Best Greek Family Resort»,
«Best Greek Spa Resort»,
« Best Greek Hotel & Resort Spa»,
στις οποίες απέσπασε το ασημένιο βραβείο.

Στην τελετή παρευρέθησαν στελέχη του Ομίλου ενώ τα βραβεία παρέλαβε η κα Μαρία Μαστρονικόλα του τμήματος δημοσίων σχέσεων της Aldemar Resorts.

Σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος του ομίλου, κος Αλέξανδρος Αγγελόπουλος εξήρε τη σημασία του θεσμού: «Τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό της χώρας οφείλουμε να αναγνωρίζουμε και να επικροτούμε τις προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού. Αυτοί κρατούν ακόμη την περηφάνεια μας ψηλά, με τη φιλοξενία να υπερνικά δυσκολίες και να τοποθετεί το ελληνικό χαμόγελο στις μνήμες κάθε επισκέπτη αυτής της χώρας. Τους ευχαριστώ από καρδιάς και συγχαίρω τις επιχειρήσεις που πορεύονται μαζί τους.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.