Home Βραβεία Έξι διακρίσεις για το Porto Carras Grand Resort στα Hospitality Awards 2015!

Έξι διακρίσεις για το Porto Carras Grand Resort στα Hospitality Awards 2015!

Porto_Carras_Hospitality_Awards_2015Το Porto Carras Grand Resort, το στολίδι της Σιθωνίας Χαλκιδικής, έλαβε έξι διακρίσεις στα Ηοspitality Awards 2015, στις κατηγορίες «Best Greek Honeymoon Resort» , «Best Greek Sports Resort», «Best Greek Family Resort», «Best Greek Spa Hotel» για το Porto Carras Meliton 5*, «Best Greek Boutique Hotel» για τη μυθική Villa Galini και τέλος «Best Greek Family Hotel» με το GOLD βραβείο για το Porto Carras Sithonia 5*.
 
Το βραβείο «Best Greek Honeymoon Resort» έρχεται ως επιβεβαίωση πως τα ζευγάρια που αναζητούν κάτι περισσότερο από ξεκούραση και χαλάρωση, για το ταξίδι του μέλιτός τους, βρίσκονται στον ιδανικό προορισμό φτάνοντας στο μαγευτικό Porto Carras Grand Resort, καθώς τους προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, από Τhalassotherapy & Spa πρωτοποριακές θεραπείες και πακέτα για ζευγάρια, μέχρι ιππασία, γκολφ, scuba diving, beachside biking, kayaking, ιστιοπλοΐα, ημερήσιες κρουαζιέρες με πολυτελή σκάφη, ρομαντικό privé δείπνο σε έναν από τους 25 ιδιωτικούς κολπίσκους του Porto Carras με μοναδικά gourmet πιάτα και πολλές ακόμη δραστηριότητες.

Το βραβείο «Best Greek Sports Resort» αναδεικνύει την αθλητική ταυτότητα του Porto Carras Grand Resort, το οποίο από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του έως σήμερα υποστηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό φιλοξενώντας κορυφαίες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις. Τα αθλητικά highlights της φετινής σεζόν για το Porto Carras είναι αναμφισβήτητα το 6ο Porto Carras Pro-Am & Open τουρνουά Golf στις 29/4 – 3/5, το 2ο Porto Carras Half Marathon Spring & Fall στις 30-31/5 & 12-13/9 αντίστοιχα, οι Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες (Κύπελλο Βορείου Αιγαίου) στις 8-15/8 και φυσικά το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππασίας στις 5-6/9 με τη συμμετοχή κορυφαίων ιππέων.

Μεγάλη τιμή για το Porto Carras Grand Resort αποτελούν οι διακρίσεις στις κατηγορίες «Best Greek Family Resort» και «Best Greek Family Hotel» υπογραμμίζοντας για άλλη μια φορά την συνέπεια της διοίκησης του Resort ως προς τον οικογενειακό τουρισμό διαθέτοντας τις ιδανικές εγκαταστάσεις για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές.

Επιπλέον, το βραβείο «Best Greek Spa Hotel» για το Porto Carras Meliton 5* έρχεται να συμπληρώσει τις διεθνείς βραβεύσεις  που έλαβε πρόσφατα στα World Luxury Spa Awards 2015!
 
Tέλος, η αίγλη της μυθικής Villa Galini που λάμπει από το ξεκίνημά της αποτελώντας παράλληλα μέλος των Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης, αναδείχθηκε για άλλη μια φορά με το βραβείο «Best Greek Boutique Hotel».

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015, στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής σε μια λαμπερή εκδήλωση με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών και στελεχών από τον κλάδο του τουρισμού της χώρας μας. Tα Hospitality Awards 2015 διοργανώθηκαν από την Εthos Media και το περιοδικό Χρήμα, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον κλάδο του τουρισμού.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.