Αρχική Αεροπορικά Νέα Νέα Διοίκηση στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

Νέα Διοίκηση στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

Διεθνής Αερολιμένας ΑθηνώνΜε απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστου Σπίρτζη, που δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως τοποθετείται και αναλαμβάνει καθήκοντα νέα Διοίκηση στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αποτελούμενη από τους:

·        Λιντζεράκος Κωνσταντίνος, Διοικητής ΥΠΑ.
·        Πετρόπουλος Ευάγγελος – Άγγελος, Υποδιοικητής ΥΠΑ.
·        Λάμπρου Κάρολος, Υποδιοικητής ΥΠΑ.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Χρήστος Σπίρτζης τονίζει σε δήλωση του ότι: «Έργο κατά προτεραιότητα της νέας διοίκησης της ΥΠΑ είναι η ανάσχεση της πορείας απαξίωσης, η βελτίωση και ανάπτυξη συνολικά της ΥΠΑ και όλων των αεροδρομίων της χώρας, προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος, της εθνικής οικονομίας και του τουρισμού. Με τη συνεργασία του Υπουργείου, της νέας Διοίκησης της ΥΠΑ και των εργαζομένων στην ΥΠΑ συνεχίζεται και αναβαθμίζεται η προσπάθεια αντιμετώπισης και αποκατάστασης χρόνιων παθογενειών, αδικιών και κάθε είδους προβλημάτων και στρεβλώσεων, που έχουν σωρευτεί τα τελευταία χρόνια, ώστε η ΥΠΑ, ως νευραλγική υπηρεσία εποπτείας, ελέγχου και λειτουργίας του εθνικού συστήματος αερομεταφορών, να καταστεί σύγχρονη και αποτελεσματική».

Η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Χρήστου Σπίρτζη διορισμού της νέας διοίκησης της ΥΠΑ δημοσιεύεται στο ΦΕΚ 441/ 22/6/2015 (Τεύχος Υπαλλήλων Ειδικών Θέσεων και Οργάνων Διοίκησης Φορέων του Δημοσίου και Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα).

Επίσης με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Χρήστου Σπίρτζη, που προωθήθηκε προς δημοσίευση στο ΦΕΚ τοποθετείται νέος Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Συντονισμού Πτήσεων (ΕΑΣΠ) ο κ Πλειώνης Δημήτριος. Η ΕΑΣΠ αποτελεί τον Εθνικό Συντονιστή Πτήσεων. Σκοπός της Αρχής είναι η κατανομή του διαθέσιμου χρόνου χρήσης των αερολιμένων της ελληνικής επικράτειας στους αερομεταφορείς, σύμφωνα με τη εγχώρια και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η Αρχή αποτελεί νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.