Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Tour operators και εκπρόσωποι βρετανικών ΜΜΕ στη Ρόδο

Tour operators και εκπρόσωποι βρετανικών ΜΜΕ στη Ρόδο

bretanoi_perifereiaΒρετανούς tour operators και δημοσιογράφους υποδέχθηκε τη Πέμπτη  στο γραφείο του στην Ρόδο, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Tour operators και εκπρόσωποι βρετανικών ΜΜΕ, φιλοξενούνται αυτήν την περίοδο στην Ρόδο, με δαπάνες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στον πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την τουριστική προβολή του νησιού της Ρόδου και συνολικά των νησιών της Περιφέρειας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Μαριέτα Παπαβασιλείου- Βακιάνη και η Πρόξενος της Βρετανίας στην Ρόδο κα Ράνια Κοσιώρη.
 
Δεδομένου του ότι η βρετανική αγορά παραμένει από τους παραδοσιακούς στυλοβάτες του τουρισμού της Ρόδου, συζητήθηκαν θέματα  που άπτονται στης προβολής του νησιού και γενικότερα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Βρετανία και τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος προς τα νησιά της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.