Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Mouzenidis Travel: Κοινά πακέτα για Ρωσία και Ελλάδα από τη Σαγκάη!

Mouzenidis Travel: Κοινά πακέτα για Ρωσία και Ελλάδα από τη Σαγκάη!

SONY DSCChinese_group_Moscow2 Κοινά πακέτα για ταξιδώτες από την Κίνα προς Ρωσία και Ελλάδα προσφέρει από τον Φεβρουάριο του 2015 το ελληνικό ταξιδιωτικό γραφείο  «Mouzenidis Travel», μέλος του τουριστικού ομίλου Mouzenidis Group.

Αυτές τις μέρες η Mouzenidis Travel υποδέχθηκε το τρίτο τέτοιο γκρουπ Κινέζων ταξιδιωτών από την περιοχή της Σαγκάης, το οποίο ξεκίνησε το ταξίδι του με επίσκεψη στην πρωτεύουσα  της  Ρωσίας,  Μόσχα  και  θα ολοκληρωθεί στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, Αθήνα.

Chinese_group_Moscow1Το Mouzenidis  Intour – μέλος  του ομίλου Mouzenidis  Group –  το οποιο ειδικεύεται στον εισερχόμενο  τουρισμό στη Ρωσία, έχει ετοιμάσει για τους τουρίστες  από την Κίνα ένα πλούσιο  και  ενδιαφέρον  πρόγραμμα.  

Οι ταξιδιώτες από τη Σαγκάη,  τη δεύτερη  μεγαλύτερη  πόλη στην Κίνα, θα γνωρίσουν μία από  τις μεγαλύτερες  πόλεις  του κόσμου, την  Μόσχα, θα επισκεφθούν την Κόκκινη  Πλατεία, το  Κρεμλίνο , το  Μαυσωλείο  του  Λένιν, το  Πανεπιστήμιο  της  Μόσχας,  τον  κήπο του  Αλέξανδρου  και  το  περίφημο  Αρμπάτ.

Το  ταξίδι  συνεχίζεται  στην  Ελλάδα, όπου  οι  κινέζοι  τουρίστες  θα περάσουν έξι  ημέρες.  Ύστερα από  μια  θορυβώδη  Μόσχα τους  περιμένει  η όμορφη  Κρήτη, η περίφημη  Καλντέρα  της  Σαντορίνης  και φυσικά, η  Αθήνα με την μοναδική, σε παγκόσμιο επίπεδο, πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά.

Οι  τουρίστες  από τη Σαγκάη θα επισκεφθούν  το  παλάτι  της  Κνωσού, θα απολαύσουν το περίφημο ηλιοβασίλεμα της  Σαντορίνης, θα ανέβουν στον κρατήρα  του διάσημου ηφαιστείου,  θα  περιηγηθούν στη Θηρα  και στην Οία , θα απολαύσουν ρομαντικές εκδρομές με τις βάρκες ,  αλλά και με πολυτελείς θαλαμηγούς. Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στη δυνατότητα οι  επισκέπτες  να γνωρίσουν τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και την κουζίνα των περιοχών που θα επισκεφθούν και φυσικά τον αυθεντικό ελληνικό τρόπο ζωής και διασκέδασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.