Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά China meets Greece της Qinghua Lin @ Grecotel Pallas Athena

China meets Greece της Qinghua Lin @ Grecotel Pallas Athena

China meets Greece της Qinghua Lin @ Grecotel Pallas AthenaΣτα πλαίσια της εικαστικής σειράς Art in the heart of Athens στο Grecotel Pallas Athena, εγκαινιάστηκε στις 16 Μαΐου 2015 η έκθεση “China meets Greece” με έργα της Κινέζας ζωγράφου, Qinghua (Ioanna) Lin.
China meets Greece της Qinghua LinΗ παραδοσιακή Κινέζικη τεχνοτροπία της μαύρης μελάνης αποτυπώνει ανάλαφρα  αγαπημένα μοτίβα της χώρας της με πανέμορφες παιώνιες,  χρυσάνθεμα, ορχιδέες, τριαντάφυλλα, λωτούς, ροδακινιές και μικρά πουλιά που σφύζουν από ζωή, αλλά και ήρεμα τοπία με σημύδες, μπαμπού, καθάριες απλές ανθρώπινες σκηνές καθημερινής ζωής. Εντυπωσιάζουν τα πορτραίτα με τις φαντασμαγορικές γυναίκες ηθοποιούς της Όπερας του Πεκίνου. Οι μικρού μεγέθους υδατογραφίες προβάλλουν χαρακτηριστικά μοτίβα της Ελληνικής ζωής σε περιζήτητους τουριστικούς προορισμούς.

China meets Greece @ Grecotel Pallas AthenaΤο σμίξιμο δύο πολιτισμών, δύο κόσμων επιτυγχάνεται μέσα από την ήρεμη πινελιά της ζωγράφου, τους απαλούς ζωηρούς χρωματισμούς, την εξύμνηση της φύσης και τις λιτές αποδόσεις των θεμάτων της, που χωρίς περιττές λεπτομέρειες τονίζουν την μοναδική ομορφιά  του κόσμου γύρω μας.

“China meets Greece”, Ατομική Έκθεση Ζωγραφικής: Από 16/5 έως 3/7/2015, 08.00 – 22.00 καθημερινά – Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.