Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Υποδοχή της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision στο πλαίσιο εκδήλωσης του Γραφείου ΕΟΤ...

Υποδοχή της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision στο πλαίσιο εκδήλωσης του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας και του Γραφείου Τύπου στην ελληνική Πρεσβεία στη Βιέννη

___Gnto_Vienna
Απο αριστερά προς δεξιά Ιωάννης Ραφαλιάς – ΕΟΤ Βιέννης Press Σίνια Κούσουλα – αρχηγός αποστολής Δ/ντρια Διεθν. Δημ. Σχέσεων ΕΡΤ Ευθύβουλος Θεοχάρους – συνθέτης Έλενα Μαρία Κυριάκου – ερμηνεύτρια του ελληνικού τραγουδιού Αθηνά Μπαμπάκου – Προϊσταμένη ΕΟΤ Βιέννης Μαίρη Λεμονή – ΕΟΤ Βιέννης Trade

Ενθουσιώδη υποδοχή επεφύλαξε ο ελληνισμός και οι φίλοι της Ελλάδας, στην ελληνική αποστολή που εκπροσωπεί τη χώρα μας στον 60ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί 19, 21 και 23 Μαίου στην αυστριακή πρωτεύουσα.

Η δεξίωση που παρέθεσε η Πρέσβης της Ελλάδας στη Βιέννη, κα. Χρυσούλα Αλιφέρη, και  συνδιοργανώθηκε απο το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας και το Γραφείο Tύπου της Πρεσβείας,  πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό κτίριο της ελληνικής Πρεσβείας προσελκύοντας επιφανή μέλη της ελληνικής κοινότητας, διευθυντικά στελέχη των κυριότερων τουριστικών οργανισμών, αεροπορικών εταιρειών, πλήθος δημοσιογράφων, τηλεοπτικά συνεργεία και αυστριακούς επισήμους απο τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο.

__Gnto__Vienna
Απο αριστερά προς δεξιά Αθηνά Μπαμπάκου – Προϊσταμένη ΕΟΤ Βιέννης Μαίρη Λεμονή – ΕΟΤ Βιέννης Trade Ιωάννης Ραφαλιάς – ΕΟΤ Βιέννης Press Ευθύβουλος Θεοχάρους – συνθέτης Έλενα Μαρία Κυριάκου – ερμηνεύτρια του ελληνικού τραγουδιού Χρυσούλα Αλιφέρη – Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστρία

Η κα. Αλιφέρη στην ομιλία της καλωσόρισε την ελληνική αποστολή και προέβη σε σύντομη αναδρομή του θεσμού που έχει εδραιωθεί στην ευρωπαϊκή, και όχι μόνο, τηλεοπτική ψυχαγωγία, χαρακτηρίζοντας ως ιδιαίτερη τη φετινή γενέθλια, 60η επέτειο του διαγωνισμού που διοργανώνεται στην πόλη που θεωρείται πρωτεύουσα της μουσικής.
«Το motto „Building Bridges“ ενώνει την ευρωπαϊκή ιδέα με την ευρεία κοινωνική διάσταση της μουσικής να ενώνει τους λαούς»

Η αρχηγός της αποστολής κα. Σίνια Κούσουλα (Δ/ντρια Δημοσίων Σχέσεων ΕΡΤ) ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή την κα Πρέσβη και τους προσκεκλημένους και συνεχάρη το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας και το Γραφείο Τύπου για την άψογη διοργάνωση και συνεργασία.

__Gnto_Vienna
Απο αριστερά προς δεξιά Ιωάννα Χατζή / Γραφείο Τύπου ελληνικής Πρεσβείας Χρυσούλα Αλιφέρη – Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστρία Αθηνά Μπαμπάκου – Προϊσταμένη ΕΟΤ Βιέννης Χριστίνα Χρυσανθακοπούλου / Γραφείο Τύπου ελληνικής Πρεσβείας Μαίρη Λεμονή – ΕΟΤ Βιέννης Trade Ιωάννης Ραφαλιάς – ΕΟΤ Βιέννης Press

«Όπως η μουσική φέρνει τους λαούς πιο κοντά, έτσι και ο τουρισμός προσφέρει τις ιδανικές προϋποθέσεις για την προσέγγιση των λαών και τη γνωριμία των επισκεπτών με τον πολιτισμό κάθε τόπου» ανέφερε στην ομιλία της η κα. Αθηνά Μπαμπάκου (Προϊσταμένη ΕΟΤ Αυστρίας) μεταφέροντας τα θετικά μηνύματα της αυστριακής αγοράς για τον ελληνικό τουρισμό, για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος απο Αυστρία και για την εδραίωση της χώρας μας ως ενός εκ των δημοφιλέστερων προορισμών των Αυστριακών.
Ακολούθησε ένα «εικονικό ταξίδι», μέσω ηλεκτρονικής παρουσίασης από τα στελέχη του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας, στη σημασία που έδιναν πάντα οι Ελληνες στη μουσική, αλλά και στις προτιμήσεις  των Αυστριακών το 2014 που ψήφισαν τους 10 καλύτερους προορισμούς δίνοντας το 12αρι τους στην Κρήτη.
Η Μαρία Ελενα Κυριάκου ευχαρίστησε συγκινημένη τους παρευρισκόμενους ερμηνεύοντας το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό με τον τίτλο «One last breath»

Η ελληνική αποστολή αποτελείται :
Σίνια Κούσουλα  – αρχηγός αποστολής – Δ/ντρια Δημοσίων Σχέσεων ΕΡΤ
Ευαγγελία Πισκερά  – συντονίστρια της ελλ. Αποστολής
Σοφία Δρανίδου (ΕΡΤ)
Μόνικα Παπαδάτου Head of Press
Τζίνα Φουντουλάκη Manager Minos-EMI-Universal
Μαρία – Έλενα Κυριάκου ερμηνεύτρια
Ευθύβουλος Θεοχάρους – συνθέτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.