Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Quantum of the Seas υποδέχτηκε το λιμάνι του Πειραιά

Το Quantum of the Seas υποδέχτηκε το λιμάνι του Πειραιά

13688-139pΤο μεγαλύτερο πλοίο (347 μ.) που έδεσε ποτέ στο λιμάνι του Πειραιά το κρουαζιερόπλοιο “Quantum of the Seas”, υποδέχθηκε η διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε., παρουσία του Αν. Υπουργού κ. Θ. Δρίτσα, της Αν. Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, του Πρέσβη των ΗΠΑ κ. David Pearce του Γ. Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Π. Λειβαδά, του Δημάρχου Πειραιά κ. Ι. Μώραλη, του εκπρόσωπου της εταιρίας RCI κ. Ανδρέα Στυλιανόπουλου και παραγόντων της ναυτιλίας. Υποδεχόμενος τον πλοίαρχο κ Srecko “Felix” Ban και παραδίδοντας του τα εμβλήματα του ΟΛΠ Α.Ε. και βιβλία, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης τόνισε ότι:
“Σας υποδεχόμαστε σε ένα λιμάνι 2.500 ετών ιστορίας, σε έναν καινούργιο Προβλήτα που φέρει το όνομα του Αθηναίου Ηγέτη Θεμιστοκλή, νικητή της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας κατά της Περσικής Αυτοκρατορίας, αλλάζοντας έτσι τον ρου της ιστορίας για ολόκληρο το δυτικό κόσμο. Σας υποδεχόμαστε όμως και σε ένα ασφαλές και σύγχρονο λιμάνι, το λιμάνι του Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας της Ανατολικής Μεσογείου, στο οποίο τα κρουαζιερόπλοια της Royal Caribbean International φιλοξενούνται με άριστη συνεργασία και παροχή ποιοτικών υπηρεσιών”.
Στην ανταπάντηση του ο Πλοίαρχος κ. Srecko ευχαρίστησε τον ΟΛΠ Α.Ε. για την υποδοχή και την άψογη εξυπηρέτηση που έτυχε το πλοίο και οι επιβάτες του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.