Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στη Ρόδο η κα Κουντουρά – Συναντήθηκε με το Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου...

Στη Ρόδο η κα Κουντουρά – Συναντήθηκε με το Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου και τον επικεφαλής της Tui Group

Ελενα Κουντουρα με περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο Η Αν. Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκε τη Ρόδο όπου είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο ο οποίος  εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία της κας Κουντουρά στη Ρόδο τονίζοντας ότι μετά από πολλά χρόνια υπουργός Τουρισμού επισκέπτεται το νησί.
Ελενα Κουντουρα με πρόεδρο της TUI Friedrich JoussenΣτη συνέχεια ο νέος πρόεδρος της TUI Friedrich Joussen παρέθεσε  δείπνο στο οποίο  παρακάθισαν η Αν. Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο γενικός γραμματέας του Ε.Ο.Τ. Πάνος Λειβαδάς, ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέττα Παπαβασιλείου  και  ξενοδόχοι που συνεργάζονται με το TUI group.
Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο πρόεδρος της TUI Friedrich Joussen εξέφρασε τη στήριξή του στην Ελλάδα  και τόνισε ότι σύμφωνα με στοιχεία που διαθέτει, η τουριστική κίνηση της χώρας μας θα είναι αυξητική και αυτή τη χρονιά .
Παράλληλα τόνισε ότι στόχευση της TUI είναι φέτος να φέρει 10% περισσότερους τουρίστες στην Ελλάδα  σε σχέση με την περυσινή περίοδο. Επίσης επεσήμανε ότι ήδη  υλοποιείται η δέσμευση για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου της χώρας μας  από 180 ημέρες το χρόνο στις  210. Τέλος  ο κ. Joussen τόνισε ότι η  Ελλάδα παραμένει αυθεντικός προορισμός και συνεπώς στρατηγική προτεραιότητα για την TUI.    
Από την πλευρά της   η Έλενα Κουντουρά επισήμανε ότι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου είναι ένας από τους τέσσερις βασικούς άξονες προτεραιοτήτων της νέας κυβέρνησης, ενώ  απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις φήμες περί μέτρων που μπορεί να πλήξουν τον τουρισμό τόνισε ότι δεν θα συμφωνήσει με μέτρα που δεν θα έχουν τεκμηριωμένη οικονομική μελέτη και σχεδιασμό και που μπορεί να βλάψουν τον τουρισμό.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.