Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σημαντική πρωτοβουλία του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας –Σερβίας για την ενίσχυση του ελληνοσερβικου...

Σημαντική πρωτοβουλία του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας –Σερβίας για την ενίσχυση του ελληνοσερβικου τουρισμού

B_C_Gr-SErbΜε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 21-24 Μαϊου, 2015 η επιχειρηματική επίσκεψη στη Δημοκρατία της Σερβίας, η οποία οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας Σερβίας.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενίσχυση των τουριστικών σχέσεων και της συνεργασίας  που έχει αναπτύξει η Ελλάδα και η Σερβία στον τομέα του Τουρισμού. Η επίσκεψη οργανώθηκε σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα, το Υπουργείο Τουρισμού της Σερβίας και τον Σερβικό Οργανισμό Τουρισμού, με την υποστήριξη της Air Serbia και την πολύτιμη συνδρομή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.
Συμμετέχοντες ήταν εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων της Ελλάδας ενώ στην αποστολή συμμετείχαν και δημοσιογράφοι από εφημερίδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, έντυπα και τηλεοπτικούς σταθμούς.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τα μέλη της αποστολής είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στις πόλεις του Βελιγραδίου, του Novi Sad και του Aranjelovac και να επισκεφθούν μουσεία, αρχαιολογικούς, θρησκευτικούς και πολιτισμικούς χώρους και να γνωρίσουν από κοντά την ομορφιά, τη γαστρονομία και την κουλτούρα της φίλης και γείτονας χώρας.
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ της ελληνικής αποστολής και εκπροσώπων του Σέρβικου Οργανισμού Τουρισμού και στελεχών Σέρβικων εταιρειών τουρισμού καθώς και παρουσίαση από την Air Serbia, με σκοπό την προώθηση της συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα του τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.