Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Υπουργός Οικονομικών κος Γιάνης Βαρουφάκης δεσμεύθηκε στην Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά,...

Ο Υπουργός Οικονομικών κος Γιάνης Βαρουφάκης δεσμεύθηκε στην Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, σχετικά με το Φ.Π.Α. στον τουρισμό

Η δέσμευση του Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, στην Αν. Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, σχετικά με το Φ.Π.Α. στον τουρισμό.

Ο Υπουργός Οικονομικών κος Γιάνης Βαρουφάκης δεσμεύθηκε στην Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, όπως άλλωστε έχει κάνει και στην Βουλή, «ότι για την τρέχουσα τουριστική σαιζόν δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στο ΦΠΑ. Όποια αλλαγή προκύψει στο τουριστικό πακέτο στο μέλλον θα σχεδιαστεί ώστε η Ελλάδα να παραμείνει τουριστικά ανταγωνιστική.»
Οποιαδήποτε παραφιλολογία αναπτύσσεται  σχετικά με το ΦΠΑ, τη στιγμή που βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις, πλήττει ευθέως τον τουρισμό και την εικόνα της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.