Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Οριστικό λουκέτο για το Ξενοδοχείο «Πεντελικόν»

Οριστικό λουκέτο για το Ξενοδοχείο «Πεντελικόν»

Kifisia_Pentelikon_HotelΔιέκοψε οριστικά σήμερα, 25, Μαΐου, στις 12.00 το μεσημέρι, τη λειτουργία του το ιστορικό ξενοδοχείο Πεντελικόν, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η μέχρι πρότινος ιδιοκτήτρια εταιρεία, Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Βάρδη ΑΕ.

Η ανακοίνωση αναφέρει, πως, «Η διοίκηση της εταιρείας από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον νέο ιδιοκτήτη (από τα μέσα Μαΐου ο νέος ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων είναι ο κος Δουζόγλου), ώστε να επιτευχθεί μία ομαλή μετάβαση από την προηγούμενη ιδιοκτησία στην νέα, και με μοναδικό στόχο την συνεχή, αδιάλειπτη και συνεπέστατη λειτουργία του. Παρά τις άοκνες προσπάθειες της διοίκησης, οι προσπάθειες αυτές δεν απέδωσαν και η σημερινή αιφνίδια απόφαση του νέου ιδιοκτήτη ήταν το εμβληματικό και ιστορικό ξενοδοχείο να διακόψει οριστικά την λειτουργία του την Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 στις 12μ.μ., όπως και έγινε».

«Η διοίκηση της εταιρείας εργάζεται ήδη με σκοπό την άμεση και πλήρη μεταφορά των λειτουργιών της εκτός των εγκαταστάσεων της Κηφισιάς».

Το σύστημα κράτησης βρίσκεται πλέον εκτός λειτουργίας, ενώ ειδοποιήθηκαν οι πελάτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο να αναζητήσουν άλλο ξενοδοχείο και έως σήμερα το μεσημέρι να έχουν αποχωρήσει από τα δωμάτια.

Η ίδια ειδοποίηση έχει δοθεί και στους εργαζόμενους, ότι δηλαδή στις 12.00 σταματά η λειτουργία του ξενοδοχείου και θα πρέπει να αποχωρήσουν.

Το “Πεντελικόν” ήταν πάντα ο χώρος συνάντησης των μεγάλων οικογενειών της Αθήνας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.