Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε διαδικτυακό διαγωνισμό στη Γερμανία

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε διαδικτυακό διαγωνισμό στη Γερμανία

Willy-Scharnow-Stiftung_about-Greece.jpg.Με εξαιρετική επιτυχία και πολυάριθμη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο διαδικτυακός διαγωνισμός με θέμα τη Στερεά Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του γερμανικού επιμορφωτικού ιδρύματος «Willy-Scharnow-Stiftung für Touristik», του μοναδικού μη κερδοσκοπικού φορέα, που επιδίδεται στην εκπαίδευση και επιμόρφωση των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο, με πολύπλευρη δράση και κύρος στον χώρο του τουρισμού.

Για έναν ολόκληρο μήνα η Στερεά Ελλάδα φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα του εν λόγω Ιδρύματος (www.willyscharnowstiftung.de), με ενημερωτικές πληροφορίες, φωτογραφίες και έναν διαγωνισμό με δέκα ερωτήσεις, τις οποίες καλούνταν να απαντήσουν αποκλειστικά εργαζόμενοι σε τουριστικούς οργανισμούς και ταξιδιωτικά γραφεία.
Έξι ξενοδοχειακές μονάδες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Περιφερειακής Ενότητας  Εύβοιας, προσφέροντας ολιγοήμερες φιλοξενίες σε νικητές του διαγωνισμού, ενώ το πρώτο βραβείο περιελάμβανε  φιλοξενία σε ξενοδοχείο της Σκύρου, προσφορά της Περιφέρειας.

Οι υπεύθυνοι του Ιδρύματος «Willy-Scharnow-Stiftung für Touristik» δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από την πρωτόγνωρη αριθμητικά συμμετοχή, η οποία ξεπέρασε  κάθε προηγούμενο ανάλογο διαγωνισμό για άλλους ταξιδιωτικούς προορισμούς εκτός Ελλάδας. Στην επιτυχία αυτή συνετέλεσε και η προβολή της Στερεάς Ελλάδας ως „Η πρόταση της ημέρας“ στην ηλεκτρονική έκδοση „Travel One Morning news“, του τουριστικού περιοδικού „Travel One“, που απευθύνεται σε 17.000 αναγνώστες από τον τουριστικό χώρο.

Η κλήρωση των τυχερών πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Γραφείου Ε.Ο.Τ. στη Φραγκφούρτη από την Προϊσταμένη, κυρία Ευτυχία-Χριστίνα Αϊβαλιώτου, παρουσία της εκπροσώπου του Ιδρύματος, κυρίας Σαμπίνε Γκάιμπ.
 
Η δράση  εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ε.Ο.Τ. για προβολή στη γερμανική αγορά περιοχών της Ελλάδας που είναι λιγότερο γνωστές στο ευρύ τουριστικό κοινό. Η συνεργασία του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Γερμανίας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συνεχιστεί με την πραγματοποίηση ταξιδίου εξοικείωσης από 15 έως 22 Ιουνίου, με συμμετοχή δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.