Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Εθνική Λυρική Σκηνή και η όπερα επισκέπτονται το αεροδρόμιο της Αθήνας!

Η Εθνική Λυρική Σκηνή και η όπερα επισκέπτονται το αεροδρόμιο της Αθήνας!

nationaloperaposter-1Αυτή την Παρασκευή, 8 Μαΐου, οι μέτζο σοπράνο Ελένη Βουδουράκη και Ειρήνη Αθανασίου, καλλιτέχνιδες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ετοιμάζουν μια εμφάνιση έκπληξη για τους επισκέπτες και τους ταξιδιώτες: Με συνοδεία από πιάνο, θα ερμηνεύσουν στο επίπεδο Αναχωρήσεων ένα σύντομο πρόγραμμα με διάσημες άριες από το λυρικό ρεπερτόριο.
Η εμφάνιση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, του μεγαλύτερου πολιτιστικού οργανισμού της χώρας, είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για το αεροδρόμιο, πολύτιμο διαχρονικό υποστηρικτή της ΕΛΣ. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πρόγραμμα «Fly me to the Moon», μια συνεργασία του ΔΑΑ με την πολιτιστική πλατφόρμα ελculture που συνεχίζεται και φέτος.

Παρασκευή, 8 Μαΐου, 13:30-14:50, Επίπεδο Αναχωρήσεων, Είσοδος 3, περιοχή ελεύθερης πρόσβασης στο κοινό
 
Εθνική Λυρική Σκηνή
Η Εθνική Λυρική Σκηνή έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι μπορεί να ταξιδέψει την τέχνη της όπερας σε μέρη απρόσμενα και απρόβλεπτα. Με την πολιτική εξωστρέφειας, που στοχεύει στην εξοικείωση του μη εξειδικευμένου κοινού με την λυρική τέχνη, έχει καταφέρει να φέρει σε επαφή με την όπερα ένα ευρύ φάσμα κοινού και να την κάνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των πολιτών της Αθήνας και όχι μόνον.

Ένα σημαντικό ορόσημο για την Εθνική Λυρική Σκηνή και τον πολιτισμό μας, αναμένεται να αποτελέσει η μεταστέγασή της στο Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Φάληρο. Λίγο πριν από την «απογείωση» στη νέα στέγη της, όπου αναμένεται να δημιουργηθεί ένας  σημαντικός πόλος έλξης του κοινού από τη χώρα μας και το εξωτερικό, η ΕΛΣ επισκέπτεται το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, την επίσημη πύλη υποδοχής χιλιάδων επισκεπτών στην πόλη, προσφέροντας στιγμές  αισθητικής και μουσικής απόλαυσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.