Αρχική Αεροπορικά Νέα Η αεροπορική εταιρεία AVIANCA επιβεβαιώνει παραγγελία 100 αεροσκαφών A320 neo

Η αεροπορική εταιρεία AVIANCA επιβεβαιώνει παραγγελία 100 αεροσκαφών A320 neo

A320neo_A321neo_AVA_VForm_Η αεροπορική εταιρεία AVIANCA επιβεβαιώνει παραγγελία 100 αεροσκαφών A320 neo, την μεγαλύτερη, στην ιστορία των αερομεταφορών  της Λατινικής Αμερικής

Σε συνέχεια της συνεργασίας που ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο, η Avianca υπέγραψε συμφωνία αγοράς 100 αεροσκαφών A320neo, τη μεγαλύτερη παραγγελία αεροσκαφών που έγινε ποτέ, στην ιστορία της αεροπορίας της Λατινικής Αμερική . Η αγορά αυτή που περιλαμβάνει τους εξής τύπους αεροσκαφών: A319neo , A320neo και A321neo  θα επιτρέψει  στη Avianca να διατηρεί έναν από τους νεότερους στόλους στην περιοχή .Η αεροπορική εταιρεία Avianca έχει ως στόχο να αντικαταστήσει τα αεροπλάνα που λειτουργούν σήμερα  στους αεροπορικούς της κόμβους, την Μπογκοτά , τη Λίμα και το Σαν Σαλβαδόρ.

«Αυτή η ιστορική παραγγελία , μας επιτρέπει να ενισχυθεί η στρατηγική μας, στις τοπικές αγορές σε ευρύτερη κλίμακα », δήλωσε ο Fabio Villegas Ramirez , Διευθύνων Σύμβουλος της Avianca .» Συμπλήρωσε ακόμα ότι : «Χάρη στην αποδοτικότητα των καυσίμων του αεροσκάφους A320neo, την τεχνική αξιοπιστία και την μοναδική άνεση που νιώθουν οι επιβάτες κατά την πτήση  με  τα αεροσκάφη της οικογένειας Α320neo , μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι Avianca  αναπτύσσεται και εκσυγχρονίζει τον στόλο της , ενώ συνδέει την περιοχή υποστηρίζοντας την ανάπτυξης της. »)

« Για πάνω από 15 χρόνια , η Avianca έχει επωφεληθεί από την εξαιρετική λειτουργία,οικονομικότητα και βραβευμένη αξιοπιστία  των αεροσκαφών της οικογένειας Α320 της   Airbus,  ,» δήλωσε ο John Leahy , Chief Operating Offτης Airbus  .« Η σειρά των A320neo προσφέρει στην Avianca την υψηλότερη απόδοση με το χαμηλότερο κόστος, γεγονός που καθιστά το Α320 το ιδανικό αεροσκάφος  να λειτουργεί εντός του δικτύου της και ειδικά με τα απαιτητικά αεροδρόμια της περιοχής .»

H Avianca ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία στην Αμερική, που ιδρύθηκε στην Κολομβία το 1919  και είναι η δεύτερη παλαιότερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο . Η συνεργασία  Airbus – Avianca  ανανεώθηκε το 1998, όταν η TACA (τώρα μέρος της Avianca), LAN και TAM τοποθέτησαν  μια κοινή παραγγελία για 90 αεροσκάφη  τύπου  μονού διαδρόμου  . Αυτή ήταν η μεγαλύτερη κοινή  εμπορική σύμβαση που υπογράφηκε ποτέ στη Λατινική Αμερική στην ιστορία της αεροπορίας . Μέχρι σήμερα , η αεροπορική εταιρεία Avianca έχει παραγγείλει σχεδόν 300 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων 276 της οικογένειας Α320  (μεταξύ των οποίων, 133 A320neo) και 15 Α330

Το Α320  είναι το best seller αεροσκάφος  μονού διάδρομου  στον κόσμο με περισσότερες από 11.500 παραγγελίες μέχρι και σήμερα και πάνω από  6.400 αυτού του τύπου έχουν παραδοθεί  σε 400 πελάτες και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο . Το νεότερο μέλος του τύπου Α320 , το A320neo , ενσωματώνει πολλές καινοτομίες συμπεριλαμβανομένου μηχανές τελευταίας γενιάς και Sharklet συσκευές στα φτερά του αεροσκάφους, που εξασφαλίζουν συνολικά περισσότερο από το 15 τοις εκατό εξοικονόμηση καυσίμων, από τη πρώτη μέρα λειτουργίας καθώς και το 20%  εως το 2020. Με την εισαγωγή του στην αγορά το αεροσκάφος A320neo, το 2010, είχε πάνω από 3.600 παραγγελίες σε 70 πελάτες, με αποτέλεσμα να  κατακτήσει το 60%  μερίδιο  αγοράς .

Μέχρι σήμερα, ο τύπος του αεροσκάφους A320neo έχει 345 παραγγελίες από έξι πελάτες στη Λατινική Αμερική οι οποίοι είναι οι : Avianca, Azul, Interjet, LATAM Airlines Group , VivaAerobus και Volaris . Με περισσότερα από 950 αεροσκάφη να έχουν πωληθεί, και άλλα 500 που βρίσκονται σε παραγγελία τους  550 αεροσκάφη Airbus  βρίσκονται σε λειτουργία σε όλη τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική. Κατά τα τελευταία 10 χρόνια, η Airbus έχει τριπλασιάσει τον στόλο της, ενώ λειτουργεί περισσότερο από το 60 τοις εκατό όλων των αεροσκαφών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.