Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επίσκεψη της κας Μαρίας Γιαννακάκη (Πρώην Βουλευτής Δημοκρατικής Αριστεράς) στο Δήμαρχο Δράμας

Επίσκεψη της κας Μαρίας Γιαννακάκη (Πρώην Βουλευτής Δημοκρατικής Αριστεράς) στο Δήμαρχο Δράμας

Dimos_Dramas_1 (Custom) Dimos_Dramas_3 (Custom)Το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο επισκέφθηκαν την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 η πρώην Βουλευτής Β’ Πειραιώς κα. Μαρία Γιαννακάκη με μέλη της Ν.Ε. ΔΗΜΑΡ Δράμας.
Η κα. Γιαννακάκη πλαισιωμένη από τον κ. Χατζηγεωργίου Παναγιώτη – Γραμματέας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αβραμίδη Κωνσταντίνο – Αναπληρωτής Γραμματέας Ν.Ε. ΔΗΜΑΡ Δράμας και Πολιτευτής και οι κα. Ανδρεάδου Κατερίνα και Αβραμίδης Νικόλαος – Μέλη της Ν.Ε. ΔΗΜΑΡ Δράμας, ενημερώθηκαν για ζητήματα του Δήμου Δράμας και γενικότερα για θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος συζήτησε επί μακρών με τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε σε θέματα που απασχολούν τον Δήμο Δράμας όπως η έλλειψη προσωπικού, η μείωση πόρων από την κεντρική κυβέρνηση, καθώς και προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως η Περιφερειακή Διαχείριση των απορριμάτων, η ΠΝΔ για τα ταμειακά διαθέσιμα των ΟΤΑ και πολλά άλλα θέματα.
Η κα. Γιαννακάκη έδειξε μεγάλο ενδιαφέρων για την πόλη μας και εξέφρασε την επιθυμία να την επισκεφθεί στο άμεσο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.