Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ειδική Συνάντηση Περιφερειακού Γραφείου ΣΕΤΕ με τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και...

Ειδική Συνάντηση Περιφερειακού Γραφείου ΣΕΤΕ με τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και την Marketing Greece

8b514ed2-cceb-4668-b3fa-71cdbd575c60Στη συνεδρίαση του Π.Ο.Τ.Α.Π (Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής) συμμετείχε το Περιφερειακό Γραφείο ΣΕΤΕ Κεντρικής Μακεδονίας και η Marketing Greece την Παρασκευή 22 Μαΐου στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.
 
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, ο κ. Απόστολος Τζόβας, Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος του Π.Ο.Τ.Α.Π, η κ. Ευαγγελία Λάμπρου, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας  καθώς και μέλη του Π.Ο.Τ.Α.Π.
 
Την Marketing Greece εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής, κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, οποίος παρουσίασε το  Στρατηγικό Σχέδιο Τουριστικής Ανάπτυξης της Πιερίας, στο πλαίσιο του ευρύτερου Σχεδίου που εκπονεί το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως τόνισε ο κ. Πάρσαλης, « Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά που μέσω των Περιφερειακών Γραφείων του ΣΕΤΕ, βρισκόμαστε ακόμα πιο κοντά στην τοπική κοινωνία και στον Πρώτο και Δεύτερο Βαθμό Αυτοδιοίκησης ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για την τουριστική προβολή της Πιερίας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εν γένει».
 
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο Περιφερειακό Γραφείο Κεντρικής Μακεδονίας και στο ρόλο που διαδραματίζει στην τοπική κοινωνία τουρισμού, ως στρατηγικός σύμβουλος της Περιφέρειας, των τοπικών αρχών, της τοπικής επιχειρηματικότητας και κοινωνίας του τουρισμού.  
 
Επιπρόσθετα, παρουσιάστηκε, σε μία προσπάθεια στήριξης του Π.Ο.Τ.Α.Π ως νεοσύστατου  οργανισμού, πρόταση της Marketing Greece αναφορικά με την Εταιρική του Ταυτότητα που θα συνοδεύει το νέο αυτό φορέα στις επικείμενες δράσεις του.
 
Επίσης, στη σύσκεψη παρουσιάστηκε ειδική  πρόταση για διοργάνωση του “Olympus on camera”, όπου 5 διακεκριμένοι διεθνείς bloggers θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία από 16 έως 20 Ιουνίου να βιώσουν την υψηλότερη κορυφή της Ελλάδας, τον θρυλικό Όλυμπο, και μετέπειτα να αναδείξουν την πολυμορφία της περιοχής της Πιερίας, το βουνό, τη θάλασσα, τις παραλίες, τα ποτάμια, τα φαράγγια, τη γαστρονομία, τις παραδόσεις και τη ζεστή φιλοξενία των ντόπιων.
 
Τέλος, με την ολοκλήρωση των εργασιών αποφασίστηκε να δρομολογηθούν συγκεκριμένες δράσεις για την ανάπτυξη τουριστικών ενεργειών και προβολής  για την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.